Як правильно готуватися до відпустки: чек-лист
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як правильно готуватися до відпустки: чек-лист

Як правильно готуватися до відпустки: чек-лист
Джерело:  online.ua

Кращий спосіб підготуватися до відпочинку — скласти докладний список справ, які необхідно завершити до від'їзду. Більшу частину справ можна зробити за допомогою віртуальних сервісів. Фахівці українського провайдера Київстар розповіли, як за пару кліків закрити важливі питання перед від'їздом і спокійно ніжитися на пляжі.

3 місяці до старту відпустки

Саме час забронювати вигідні авіаквитки і викупити місця з максимальними знижками. Зазвичай дешевше, ніж покупка заздалегідь, бувають тільки гарячі тури, але трансфер на них не завжди зручний. Якщо ви любите, щоб все було по вищому розряду, заздалегідь бронюйте місця в літаку, автобусі, поїзді: зазвичай компанії пропонують їх вже за 3-4 місяці до рейсу. Скористайтеся віртуальним сервісом, щоб забронювати та оплатити свої квитки на відпочинок.

Коли залишився один місяць до від'їзду

Якщо ви звикли замовляти одяг через Інтернет, оформите покупки не пізніше, ніж за один місяць до передбачуваного від'їзду. Особливо якщо замовили обновки з зарубіжних сайтів. На доставку буде потрібно не менше 3 тижнів і ще потрібно забрати посилки з пошти, приміряти і вибрати те, що дійсно візьмете з собою. Запасіться достатньою кількістю часу і терпіння!

2 тижні до початку відпочинку

Коли до відпочинку залишається близько 2 тижнів, можна записатися онлайн на прийом до своїх лікарів-спеціалістів, щоб швидко перевірити стан здоров'я і при необхідності підкоригувати його.

Також приблизно за 10-14 днів до від'їзду важливо залагодити питання, пов'язані з наглядом за квартирою і вихованцями. Якщо це нікому довірити, можна звернутися в онлайн службу консьєржів, які Придивіться за вашими улюбленими тваринами і рослинами під час вашої відсутності.

7 днів до від'їзду

Останній тиждень перед поїздкою на відпочинок — важливий час, коли ви можете привести в порядок свій будинок і себе: записатися до косметолога, перукаря і іншим майстрам краси, якими звикли себе балувати.

«За тиждень до від'їзду також рекомендується закрити всі рахунки за комунальні послуги, оплатити Інтернет або призупинити цю послугу під час вашої відсутності, подбати, щоб ви на час поїздки за кордон були в роумінгу (або закрийте це питання на своєму номері мобільного телефону). Швидко оплатити рахунок будь-якого оператора допоможе поповнення рахунку Lifecell за допомогою смарт-грошей», — пояснили в Київстар.

Також рекомендується приділити час, щоб переглянути, чи підтримують ваші платіжні карти міжнародну систему або вам вигідніше перейти на інший банківський продукт. У цей момент подбайте про пластикові картки та тревел-чеках.

Безпосередньо в день виїзду ще раз перевірте, чи взяли ви з собою всі необхідні документи і карти; пам'ятають все, кому ви дали доручення, про те, що вони повинні для вас зробити. Ще раз перевірте платіжні карти і стан рахунків перед поїздкою або польотом. За день до від'їзду можна виспатися і в хорошому настрої відправитися в дорогу. Приємного відпочинку!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?