Алло: старт продажів iPhone 11 в Україні. Коли попит перевищив пропозицію
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Алло: старт продажів iPhone 11 в Україні. Коли попит перевищив пропозицію

Алло: старт продажів iPhone 11 в Україні. Коли попит перевищив пропозицію
Джерело:  online.ua

Цього року наша країна потрапила в 3-ю хвилю старту продажів iPhone 11 у всьому світі, що дозволило українцям зробити попереднє замовлення вже 4 жовтня за наступним викупом новинки 11 жовтня. По ряду причин, ажіотаж на нові айфони в цьому році був вкрай високий і смартфони були розпродані досить швидко. Компанія Алло, лідер українського ринку з продажу смартфонів і смарт-техніки, вирішила поділитися своїми думками з цього приводу.

Чому люди купують iPhone 11?

На думку компанії Алло, основним тригером для хорошого старту продажів послужили знижки на новинки, які могли отримати всі клієнти, за умови попереднього замовлення в певні акції дати. Також, в порівнянні з минулим роком, "найдоступніша" версія iPhone 11 з'явилася в продажу одночасно з Pro-версіями, що позитивно вплинуло на загальний продаж новинок. Саме iPhone 11 64 гб чорного кольору став найпопулярнішим айфоном в цьому році на старті продажів.

Але багатьох цікавить і питання: "А як продажі Pro-версій в порівнянні з торішнім Xs Max". Компанія Алло стверджує, що при порівнянні продажів iPhone 11 Pro будь-яких змін з продажем iPhone Xs Max в минулому році за однаковий період, в цьому році продажі новинок збільшилися в 3 рази. Найпопулярніша модель цього року серед Pro-версій - iPhone 11 Pro 64 гб зеленого кольору.

Основні переваги нових айфонів

Так чому ж в цьому році українці активніше купують новинки? Крім більш приємних цін в порівнянні з минулим роком, можливості отримати знижку при передзамовлення в розмірі 2000 грн і додаткові бонуси при використанні програми Алло-Обмін, покупці по достоїнству оцінили нові "фішки" iPhone 11. Серед ключових особливостей можна відзначити:

  • Істотно зросла час автономної роботи у iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max;

  • Покращені фото можливості у вигляді нового "Нічного режиму" для зйомки при недостатньому освітленні і додаткова камера з ультрашироким об'єктивом для зйомки фото і відео з захопленням 120 °.

На даний момент в Україні спостерігається дефіцит на iPhone 11 різних конфігурацій. Представники компанії Алло очікують нове надходження смартфонів вже в найближчі кілька тижнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?