Як безпечно оформити онлайн займ на картку
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як безпечно оформити онлайн займ на картку

Як безпечно оформити онлайн займ на картку
Джерело:  online.ua

У сучасному світі для оформлення позики у мікрофінансової компанії потрібен лише паспорт. Не потрібно підтверджувати доходи довідкою чи робити копії свідоцтва про реєстрацію нерухомості та надавати їх в якості застави. МФО працюють відкрито й чесно, знижуючи вимоги до позичальників. Оформити кредит таким чином легко та швидко.

Однак навіть в цьому випадку люди побоюються шахрайства. Позичальники вже не раз робили заяви про те, що їх особисті дані було викрадено та продано третім особам. Як захистити себе і де варто оформлювати кредити?

Безпечне оформлення кредиту в МФО

З шахрайством люди стикаються щодня. Покупців дурять продавці продуктових магазинів, повертаючи решту підробленими гривнями. Невірно повертають з великої купюри. Обман можна зустріти і в онлайн-сфері, де люди довірливо відправляють гроші на рахунки вигаданих компаній та неіснуючих організацій. Тому оформити онлайн займ на картку навіть більш безпечно, ніж проведення всіх перерахованих вище повсякденних операцій. І ось чому:

  • Мікрофінансові компанії, які позитивно себе зарекомендували, використовують надійне з'єднання https, завдяки якому інформація, заповнена користувачем, не може бути скопійована з сайту.

  • МФО, які працюють в рамках Законодавства України, забезпечують надійність корпоративного зв'язку. Копії документів не пересилаються електроною поштою.

  • Під час проведення операції зарахування коштів, використовується захищений банківський протокол. Тому вводити дані картки на цьому етапі також безпечно.

  • При заповненні анкети не потрібно прикладати скановані копії особистих документів. Заявка вирушає тільки у формі, яка розміщена на сайті.

Мікрофінансові компанії строго дотримуються перерахованих особливостей роботи з клієнтами. І якщо під час відвідування офісу, позичальник може зіткнутися з проблемою шахрайства (наприклад, при зберіганні копій паспорта поза сейфом), то при відправці заявки онлайн такі ризики мінімізовані.

Які гарантії надає МФО або чому не варто боятися оформляти онлайн позики на картку

Легальні мікрофінансові компанії працюють в рамках Законодавства України. Вони чітко дотримуються Цивільного Кодексу та слідують внутрішнім нормативно-правовим актам.

Крім того, при укладанні кредитного договору з позичальниками, підписується акт про конфіденційність і про заборону передачі особистих даних третім особам. МФО не має право розголошувати відомості про фізичних осіб. Це регламентовано також і внутрішньою політикою фінансової установи.

На завершення варто сказати, що електронна копія кредитного договору - це також зобов'язання МФО. Тут чітко прописані права та обов'язки кредитора. А значить, позичальник надійно захищений і особисті дані ніколи не будуть передані шахраям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?