Як вибрати диван
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як вибрати диван

Як вибрати диван
Джерело:  online.ua

Придбати хороший диван не так складно, як може здатися на перший погляд. Необхідно визначитися з його типом і знайти найкращу торгову площадку. З цим вам допоможе наша стаття.

Прямий диван або кутовий?

Перше, що необхідно перед покупкою дивана - визначитися з його форм-фактором. Існує два основних типи:

  • Прямі дивани.

  • Кутові дивани.

Перша категорія більш універсальна. За рахунок менших габаритів прямий диван можна легко вписати у вже існуючий інтер'єр. Такий предмет м'яких меблів добре виглядає в будь-якому приміщенні і практично у всіх його частинах: і під стінкою і навіть посередині кімнати, як люблять зонувати квартири в американських серіалах.

Кутовий диван, навпаки, вимагає ретельної підготовки і планування. Необхідно добре продумати, як розмістити даний предмет меблів в приміщенні. Але в разі успіху він може принести особливий мікроклімат, де можна розслабитися, подивитися телевізор або пограти в ігри на великому екрані, навіть провести вечірку з друзями.

Як підібрати інтернет-магазин меблів

Зараз найбільш популярний спосіб покупки дивана - через інтернет-магазин. І дуже важливо розуміти, якому торговельному майданчику віддати перевагу. Основні критерії вибору:

  • Асортимент

Великий асортимент передбачає, що покупець обов'язково підбере собі модель дивана, яка повністю його влаштує. Він зможе вибрати як тип, так і форму з наповненням. Якісний інтернет-магазин пропонує сотні найменувань і поєднань механізмів, оббивок і форм-факторів.

  • Виробництво та доставка

Перевагою буде прямий доступ до виробників меблів, це говорить про гарну репутацію продавця, адже з ним готові працювати великі підприємства. В ідеальному випадку магазин продає дивани власного виробництва. Це передбачає відсутність націнок і доступ до фірмового сервісу після покупки.

Оскільки мова про габариті меблі, які не можна покласти в пакет і відвезти за адресою, важливо відразу думати про доставку. Від умов транспортування залежить довговічність покупки, тому краще делегувати цю роботу фірмовому сервісу магазину, і приймати покупку тільки після того, як вона розташується на потрібному місці в квартирі.

  • Інформаційна підтримка

Хороша торгова площадка, особливо в інтернеті, не приховує інформацію про свої товари. На сайті не повинно становити складності розшукати дані про матеріали, встановленому механізмі трансформації, особливості конструкції, габаритах та інше.

Продавець повинен надати вичерпну кількість фотографій з різних ракурсів. Плюсом буде наявність відеоогляди на продукцію магазину. Це говорить, що торгове підприємство готове розвиватися в справі надання інформації своїм клієнтам.

  • Зворотній зв'язок з покупцями

І нарешті, варто ознайомитися з відгуками покупців. Бажано вже не обмежуватися сайтом виробника, але порівняти їх в різних джерелах. Важливо пам'ятати, що критичні коментарі з'являються частіше, адже задоволені покупкою користувачі в загальній масі не схильні писати про це в мережі.

Всіма необхідними якостями клієнтів порадує інтернет-магазин «Дивани для Нірвани», який можна відвідати за адресою ddn.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?