Що прийнято дарувати коханій дівчині на Новий Рік якщо вона любить екстремальні подарунки
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Що прийнято дарувати коханій дівчині на Новий Рік якщо вона любить екстремальні подарунки

Що прийнято дарувати коханій дівчині на Новий Рік якщо вона любить екстремальні подарунки
Джерело:  online.ua

Що може бути більш цікавим та захоплюючим, ніж вибирати подарунки на новий рік для своїх рідних і близьких? Тільки вибір подарунку для коханої дівчини! І якщо ваша дама серця не любить спокійний і тихий відпочинок, вважаючи за краще щось екстремальне і незвичайне, то і ваш вибір повинен бути, звичайно ж, відповідним! Багато цікавих варіантів з цієї категорії подарунків ви зможете знайти на bodo, але про деякі з них ми розповімо вам докладніше.

Стрибок з парашутом

Це, мабуть, один з найпопулярніших і найвідоміших багатьом варіантів екстремального проведення часу. Водночас, якщо раніше ваша дівчина жодного разу не стрибала з парашутом, то краще обрати варіант стрибка в тандемі. У цьому разі сам процес буде здійснюватися під ретельним контролем професійного інструктора, завдяки чому ваша кохана буде відчувати себе в безпеці, та й ви не будете так сильно за неї хвилюватися!

Сходження на Говерлу

Досить тематичний презент, адже гори у багатьох асоціюються саме зі снігом і зимою. Тому, такий подарунок теж оцінить ваша кохана екстремалка, а особливо їй буде приємно, якщо ви складете їй в цьому компанію.

Політ в аеротрубі

Цей вид екстремальної розваги став дійсно популярним в останні роки, тому, зупинивши свій вибір на ньому, ви навряд чи помилитеся! Завдяки потужному потоку повітря в аеродинамічній трубі ваша дама серця відчує почуття польоту, а ще це досить таки непоганий тренажер відразу на кілька груп м'язів!

Політ літаком

Ще один цікавий варіант для тих дівчат, яким подобається літати! Це буде не просто захоплюючою екскурсією з можливістю оглянути з висоти місто та його околиці, а й цікавий екстремальний досвід, який вона напевно ще не раз захоче повторити.

Майстер клас зі скелелазіння

Повірте, такий варіант зацікавить не тільки вашу дівчину, але і вас теж! Адже це унікальна можливість спробувати дістатися якомога вище по невеликих виступах в стіні, при цьому, ви зі своєю коханою відчуєте себе справжніми супергероями!

Політ на повітряній кулі

А цей варіант не тільки екстремальний, але і вельми романтичний, адже ви зможете влаштувати справжнє побачення, яке точно буде у всіх сенсах на висоті! Саме тому, він точно стане відмінним рішенням при виборі оригінального подарунка на Новий рік для вашої другої половинки.

Картинг

Варіант з відправленням на картинг можна теж деякою мірою назвати універсальним, адже навіть якщо ваша дівчина не володіє навичками водіння автомобіля, але їй подобається відчуття швидкості, то цей вид дозвілля принесе їй справжнє задоволення! Тим більше, що ви можете позмагатися зі своєю коханою, звичайно ж, поступившись їй перше місце.

Вибираючи для неї екстремальний подарунок, намагайтеся купувати такий, в якому ви теж зможете взяти участь, щоб не просто скласти їй компанію, але і підтримати її у всіх захопленнях!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?