Даруйте квіти сьогодні! Не чекайте особливого випадку!
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Даруйте квіти сьогодні! Не чекайте особливого випадку!

Даруйте квіти сьогодні! Не чекайте особливого випадку!
Джерело:  online.ua

Немає нічого дорожчого за щастя, здоров'я та гарний настрій близьких людей. Знати, що все у них добре - цінність. А сприяти тому, щоб життя дорогих та коханих, була яскравіша та радісніша, може будь-хто. У тому числі і за допомогою стильно оформлених пахучих букетів від салону Dicentra. Один з найстильніших сучасних квіткових бутіків Києва дарує всім таку можливість.

Стильний квітковий бутік «Діцентра»

У розпорядженні флористів цього оазису краси і креативу - десятки тисяч рослин з усіх куточків планети. Тут шалено люблять квіти, але більше - людей. Саме тому майстри «Діцентра» завжди з особливою увагою збирають замовлені вами букети.

Так, вони справжні професіонали - художники і трохи чарівники, які вміють втілювати в реальність квіткові мрії покупців. Адже за допомогою зворушливого букетика або ефектної композиції кожен так чи інакше намагається висловити адресату свої почуття: любов, вдячність, відданість і т.д.

Це магазин, який цінує ваш час, дорожить вашою увагою і довірою. І це значить, будь-яка композиція в підсумку виглядає саме так, як вам хотілося б. І навіть краще!

Почуття швидші за трафік

Поки галасливе, ніколи не спляче місто водить вас по лабіринтах тисяч невідкладних справ, флористичний салон «Діцентра» творить! Він готує від вашого імені подарунки для найдорожчих вам людей.

Сьогодні практично стерлося поняття «не встигаю привітати». Маючи під рукою телефон магазину «Діцентра» або можливість зайти на сайт цього флористичного салону, ви ніколи не встигнете з поздоровленням. Тому що зможете вибрати і відразу ж купити шикарний букет квітів, який буде доставлений адресату навіть раніше ніж за дві години з моменту оформлення замовлення.

Майбутнє настало! Тож користуйтеся його благами і не втрачайте зручну можливість покупки чарівних квіткових презентів в режимі онлайн. Якщо не можете в силу об'єктивних причин вручити квіти особисто, довірте це Dicentra. Своєчасно доставлений подарунок красномовно висловить ваші почуття найкращим чином!

І не соромтеся озвучувати менеджерам квіткового бутіка свої ідеї щодо оформлення букетів або способу їх вручення кур'єрами. Тут вас почують і зроблять все можливе, щоб запашний подарунок дійсно захопив адресата.

Потрібна екстравагантна композиція? Флористи її підготують з урахуванням всіх ваших побажань, а служба доставки привезе ексклюзивний букет в будь-який район Києва та Львова, в будь-який час дня і ночі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?