Правила пасивного пошуку роботи
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Правила пасивного пошуку роботи

Правила пасивного пошуку роботи
Джерело:  online.ua

У вас є невеликий стабільний заробіток на старій набридлій роботі. Перспектив зростання - 0. Перспектив збільшення зарплати - 0.Перспектива втратити місце в зв'язку зі зниженням прибутковості фірми, карантином або кризою впевнено зростає до 100%. Згодні з попередніми твердженнями? Час вирушати на ринок вакансій. Цікава і оплачувана робота в Україні є, і прямо зараз хтось із крутих роботодавців розглядає чужу кандидатуру замість вашої.

Пасивний пошук

Для цього не потрібно докладати багато зусиль. Зберіть докупи відомості про вашу освіту, трудову діяльність та корисні професійні навички. Увійдіть на Jobmix.net, заповніть резюме і чекайте пропозицій від потенційних партнерів. Розміщення резюме безкоштовне.

В онлайн-пошуку роботодавців є свої невеликі секрети. Недбало заповнене резюме, з помилками і лапідарним текстом ніхто розглядати не буде. Jobmix своїх роботодавців серйозно перевіряє на сумлінність. Кожна відкрита вакансія проходить модерацію та верифікується. Солідні бренди розглядають солідних співробітників, тому заповніть резюме на 80% і отримаєте Full-статус. Такі резюме проглядаються в 5 разів частіше звичайних.

Що необхідно вказати в резюме для Full-статусу:

  • 25% ви зберете, просто заповнивши основні поля резюме;

  • По 10% отримаєте за вказівку досвіду роботи, освіти, знання мов і професійні навички (в сумі 40%);

  • По 5% - за фото профілю, підтвердження актуальності телефону, підтвердження адреси електронної пошти, за зазначені тренінги і курси, навички роботи з комп'ютером рекомендації та додаткову інформацію (разом у сумі наберете 35%).

Шукайте різні вакансії

Можна вказати в побажаннях «генеральний директор» і зарплату від 1 млн грн. Однак логічніше вказати кілька спеціальностей, які ви сміливо можете зайняти. Виходячи з досвіду роботи і компетенції: директор філії, керівник департаменту або відділу, керівник напрямку та ін.

Досвідчені кадровики радять підготувати кілька резюме для різних сфер діяльності. Ви можете одночасно претендувати на посаду в сфері продажів, логістики, інженерії, e-commerce, соціальної сфери, медицини, фермерства, кораблебудування, банківської справи або будівництва мостів і тунелів. Чим більше напрямів для застосування ваших знань і талантів, тим швидше знайдеться відповідна посада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?