Інноваційні чохли: чому це не просто обгортка для смартфона
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Інноваційні чохли: чому це не просто обгортка для смартфона

Інноваційні чохли: чому це не просто обгортка для смартфона
Джерело:  online.ua

Телефонні чохли давно вийшли за рамки звичайних функцій. Просунуті моделі аксесуара надають смартфону не тільки унікальний зовнішній вигляд, а й додаткові можливості.

Експерти з аксесуарів для мобільної техніки з інтернет-магазину eCase.com розповіли про найбільш популярні концепти.

Протиударний

Один із популярних типів незвичайних кейсів - протиударний. Це укріплений чохол, який робить смартфон практично невразливим до ударів, а іноді - навіть до потрапляння води.

Кращий вибір для любителів екстремального спорту або людей, що працюють в небезпечних умовах. Особливість конструкції таких чохлів - в розмірі та матеріалах виготовлення. Якісні протиударні футляри випускаються з міцного алюмінію. Причому особливий акцент зроблений на слабких місцях пристрою: бортах, бічних кнопках і роз'ємах. Їх підсилюють додатковими шарами металу, а роз'єми блокуються спеціальними заглушками.

Мінуси у чохла теж є:

  • виглядає не дуже гарно - смартфон в ньому представляється громіздкою цеглою. У кишеню не покладеш, а в сумці потрібно виділити чимало місця;

  • протиударний чохол додає смартфону зайві 20-50 г, в залежності від моделі.

Проте, якщо потрібно купити чохол для телефону з метою максимально продовжити його термін служби, такий кейс буде ідеальним вибором.

Чохол-книжка

Сам формат з'явився ще в епоху кнопкових телефонів, а сьогодні отримав додаткову модифікацію, завдяки якій стає підставкою. Тобто, одним рухом перетворює смартфон в портативний телевізор. За допомогою цього чохла девайс максимально зручно розміщується на будь-якій рівній поверхні і можна комфортно дивитися відео в інтернеті.

Ще одне нововведення деяких сучасних книжок - прозора кришка з перфорацією під слуховий динамік. Тепер можна приймати дзвінок, не відкриваючи чохол. Головний мінус успадкований від класичної версії - розмір. З огляду на великі вихідні габарити сучасних смартфонів, в такому чохлі їх незручно носити в кишені.

Спортивний чохол

Сучасні телефони спричиняють серйозний дискомфорт тим, хто хоче займатися на спортивних тренажерах або здійснювати пробіжку під музику. Девайс відтягує кишеню, бовтається і норовить вискочити. Цю проблему вирішують чохли, які настільки щільно фіксують смартфон до тіла, що він практично не відчувається і не заважає активному руху.

Прямих недоліків у чохла немає, але головний мінус в тому, що він підкреслює спортивну спрямованість, а тому в повсякденних умовах виглядає недоречно.

Сучасні чохли перейшли з чисто дизайнерських аксесуарів в функціональні. На ринку можна знайти моделі з фантастичними можливостями.

Але не слід в гонитві за ексклюзивом шукати його у невідомих виробників - така покупка обернеться не тільки розчаруванням, але і поломкою гаджета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?