Стемпинг на нігтях: як зробити бюджетний манікюр в домашніх умовах
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Стемпинг на нігтях: як зробити бюджетний манікюр в домашніх умовах

Стемпинг на нігтях: як зробити бюджетний манікюр в домашніх умовах
Джерело:  online.ua

Ще кілька років тому стемпінг на нігтях вважався рідкісним дизайном, його малювали тільки майстрині у салонах. Але зараз будь-яка дівчина, яка робить манікюр вдома, може прикрасити нігті оригінальним візерунком і для цього не потрібно вміти малювати пензлем. У цій статті ми розповімо, як без особливих навичок зробити гарний бюджетний нейл-арт у домашніх умовах.

Що потрібно для манікюру

Стемпінг – техніка манікюру з нанесенням рослинних та мереживних орнаментів, абстракції на ніготь за допомогою трафарету та спеціального штампа. Візерунок не потрібно створювати пензлем, він є у заготівлях. Про техніку виконання нейл-дизайну фахівці магазину Naomi розкажуть далі.

Для початку необхідно купити гель лак та все, що потрібно для покриття ним нігтів. А саме:

  • знежирювач

  • базове покриття

  • кольорові лаки

  • фінішне покриття, або топ

  • лампу для сушки

Для домашнього нейл-салону оптимально підійде стартовий набір для покриття гель-лаком, у якому зібрані всі необхідні компоненти. Стемпінг виконують як на нарощених нігтях, так і на вкритій гель-лаком нігтьової пластині, часто використовують для педикюру.

Як перезняти візерунок на нігті

Для гарного результату потрібно зробити манікюр та покрити нігті лаком – звичайним або гель-лаком. Стемпінгом оформляють фрагментарно кілька нігтів для контрасту, рідше роблять дизайн на 10 пальцях.

“У готових магазинних наборах для стемпінга є штамп, диск (кліше) з малюнками та скрепер (скребок). Трафарет або пластину з візерунками можна докупити окремо, коли візерунки приїдяться. Друковані форми допомагають майстрині-самоучці зробити професійний дизайн нігтів, повторити однаковий малюнок на кожному пальці”, – розповіли нам експерти магазину Naomi.

Порядок роботи:

  1. Густо нанесіть лак на трафарет, щоб він заповнив усі завитки та лінії.

  2. Зніміть залишок лаку з площини скребком, підійде також стара кредитка або пластикова основа від SIM-карти.

  3. Прикладіть штамп до трафарету, щоб перезняти малюнок.

  4. Чітким рухом, наче основа перекочується, перенесіть малюнок зі штампа на ніготь від кута до кута.

  5. Видаліть зайвий лак з кутикули ватною паличкою.

  6. Покрийте прозорим лаком або фінішним покриттям.

  7. Просушить нігті у LED-лампі.

Після оформлення дизайну поверхню штампа й комірки пластини для стемпінга очищають. Підійде рідина для зняття лаку.

Що ще стане у пригоді для візерункового манікюру

Навіть якщо ви роздруковуєте малюнок на гелеве покриття, для нашого бюджетного дизайну знадобиться спеціальний акриловий лак, яким заповнюють порожнечі кліше. Він густіший, пігментований та насичений, не розтікається, у порівнянні зі звичайним гель-лаком, та дозволяє зробити чіткий малюнок на нігтьовій пластині.

Після того як ви освоїли нескладну процедуру передруку візерунків, можна переходити до виразних дизайнів. Стемпінг доповнюють стразами й камінчиками, так манікюр виглядає яскравіше та витонченіше. Як основу для нейл-арту використовують блискучі лаки замість однотонних. Такий дизайн чудово підходить для вечірнього вбрання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?