3 вагомі причини зібратися та переїхати в Signature
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

3 вагомі причини зібратися та переїхати в Signature

3 вагомі причини зібратися та переїхати в Signature
Джерело:  online.ua

Сучасні новобудови — це вам не похмурі радянські багатоповерхівки, створені за типовим проектом. Кожен будинок, особливо в преміум-сегменті, відрізняється унікальною архітектурою та інноваціями в комфорті.

Якщо ви вирішили купити апартаменти Київ, уважно придивіться до ЖК Signature на Печерську. На думку багатьох, він — найстильніший та технологічніший в українській столиці. У чому ж особливість?

Архітектура та дизайн

Signature впізнаваний. Проект, розроблений німецьким бюро Shmidhuber, це 3 окремих будівлі, найвища — на 25 житлових поверхів, дві інших по 12, де реалізоване:

  • панорамне скління із фасадними системами бренду Schüco;

  • перил терас із загартованого скла;

  • стилобат з ландшафтним дизайном;

  • квартири з плануванням, що не обмежує фантазію власника.

На окрему увагу заслуговує стилобат — громадська територія під назвою Signature Garden, яку створив український архітектор Дмитро Аранчій. Йому вдалося зробити безпечний, цікавий та функціональний простір для комфорту та самовираження кожного з мешканців.

Не пройдеш і повз мобільного озеленення: дерева в Signature висаджені в рухливі діжки і створюють тінь в потрібній зоні. Плюс, двір завжди в динаміці, жителі не втомлюються від статичного озеленення.

Планування та формати апартаментів

В Signature представлені апартаменти від 70 до 430 квадратних метрів. Вибір широкий, у кожній квартирі власні унікальні рішення, але є і спільне:

  • панорамне скління панелями 3х2 метра;

  • прекрасний вид на місто з будь-якої квартири;

  • комфортна температура в будь-який час року, завдяки системі "розумний будинок" і сучасним чотирьохтрубним конвекторам;

  • питна вода прямо з-під крану;

  • автономна від державних комунікацій котельня.

У всіх апартаментах — власна тераса, площа якої варіюється від розташування та квадратури житла: є на 2-7 м2,де вміщаються лише пара стільців та кавовий столик. Власники дворівневих квартир отримують тераси до 165 м2. Тут вже можна організувати зручну зону відпочинку з шезлонгами та барбекю.

Дворівневі апартаменти розміщені на останніх двох поверхах кожної вежі. Це унікальні пропозиції, що дозволяють повністю насолодитися відкритим простором та створити затишок і атмосферу приватного заміського будинку в самому серці європейського мегаполісу.

Інфраструктура

Адреса Signature — вулиця Мечникова в центрі Києва. Іншими словами, всі популярні парки, ТРЦ та театри практично в пішої доступності.

Плюс — найкраща транспортна розв'язка. Звідси можна швидко дістатися в будь-яку точку міста на особистому авто, а на випадок пробок — в буквальному сенсі під рукою — усі види громадського транспорту, починаючи з метро.

Апартаменти в Signature — відмінна інвестиція, що дозволяє не тільки отримати у власність унікальне житло преміум-класу, але і надійно зберегти капітал: в мегаполісі нерухомість щорічно додає в ціні. Власне, чим раніше ви наважитеся на покупку, тим вигідніше вона відіб'ється на ваших фінансах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?