Як здивувати своїх рідних новорічним подарунком?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як здивувати своїх рідних новорічним подарунком?

На правах реклами

Як здивувати своїх рідних новорічним подарунком?
Джерело:  online.ua

Новорічні свята - це той період, коли кожен з нас намагається провести більше часу зі своєю сім'єю, коханими людьми і кращими друзями. А ще всі ми хочемо здивувати своїх близьких оригінальними і цікавими подарунками, які точно їм сподобаються. Для тих, хто не уявляє, що ж дарувати рідним, ми підготували цей матеріал, в якому ви точно зможете знайти варіанти ідеальних презентів.

Оригінальні варіанти

Для того, щоб новорічний подарунок став для ваших рідних справжнім сюрпризом потрібно підготувати щось дійсно незвичне та оригінальне! Варіантів подібних презентів насправді багато і все залежить від вашої фантазії і того, що саме здатне більшою мірою порадувати ваших близьких. Ви можете придбати для них шкарпетки з новорічним малюнком в консервній банці, кошик з мандаринами і іншими екзотичними фруктами, печиво з передбаченнями на майбутній рік, різдвяні прикраси для дому та святкової ялинки, куля для прийняття рішень тощо.

Подарункові карти

Новорічний подарунок повинен не просто дивувати, але і бути, безумовно, корисним і цікавим. Всі ці якості об'єднує в собі подарунковий сертифікат, який ви можете придбати на ONECARD!Вам всього лише потрібно вибрати номінал таких подарункових карт і їх кількість, а ось їх майбутні власники вже самі вибирають один з багатьох магазинів, в якому і виберуть для себе той подарунок, про який вже давно мріяли. Крім того, термін дії у такого сертифіката цілих 500 днів, а це значить, що вони їм точно встигнуть розпорядитися і зроблять це з розумом.

Настільна гра

Ті, хто хоче зробити дозвілля своїх близьких ще більш захоплюючим, можуть придбати для них в якості новорічного подарунка настільні ігри. Така гра підійде як любителю гучних вечірок з друзями, так і для того, хто вважає за краще проводити вихідні зі своєю сім'єю. Вибір таких ігор дійсно великий і ви можете вибрати як щось не сильно поширене, так і відомі всім мафію, уно, аліос, еволюцію, дженгу, монополію або "хто я?".

Гаджети

Багато людей люблять отримувати в якості подарунка на будь-яку святкову подію новенький гаджет, і Новий рік точно не є винятком для цього! Причому, ви можете зупинити свій вибір як на ноутбуці, планшеті, навушниках, смарт годиннику, навігаторі та інших класичних гаджетах, так і на більш оригінальних варіантах, таких як квадрокоптер, ігрові консолі та окуляри віртуальної реальності.

Санки, ковзани, лижі тощо

Хоч в останні роки зима не дуже часто радує нас снігом, все одно його з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Саме тому, хорошою ідеєю буде вручати своїм близьким в якості подарунка на Новий рік лижі, санки, ковзани або тарілку для катання з гірок. Можете бути впевнені, рано чи пізно все це стане в нагоді вашим друзям або родичам і подарує багато позитивних емоцій. А якщо пощастить і в новорічну ніч випаде сніг, то такими подарунками можна буде скористатися одразу.

Дивуйте своїх рідних і друзів відмінними презентами, тоді їх настрій дійсно буде святковим!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?