Термобілизна Norfin – якість та надійність за будь-яких погодних умов
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Термобілизна Norfin – якість та надійність за будь-яких погодних умов

На правах реклами

Термобілизна Norfin – якість та надійність за будь-яких погодних умов
Джерело:  online.ua

Багатьом здається, що нерухомо провести декілька годин на морозі й не змерзнути практично неможливо, однак термобілизна norfin.com.ua здатна розвіяти цей міф. Для того, щоб забезпечити собі комфорт у будь-яких погодних умовах, необхідно розібратись у тому, що ж таке термобілизна і як вона працює.

Принцип дії

Основна задача термобілизни – забезпечити швидке відведення вологи від тіла, збереження тепла та сухості. Термобілизна Norfin необхідна кожному мисливцю, рибалці та просто любителю активного туризму. Виріб допоможе запобігти простуду та переохолодження, та зможе забезпечити комфортну температуру навіть у найсуворішому кліматі.

Структура виробу складається с трьох шарів, завдяки яким волога якнайшвидше виводиться на поверхню. Термобілизну виготовляють с лайкри, флісу, поліестеру та поліпропілену. Більш того, деякі моделі у складі тканини мають такий мікроелемент, як срібло, котрий виконує додаткову дезінфікуючу функцію, захищає від дискомфорту та неприємних запахів. Чому не натуральні матеріали? Доведено, що перелічені тканини забезпечують набагато кращий термозахист, аніж натуральні матеріали, які вбирають вологу, а не виводять її.

Поради щодо вибору

Щоб термобілизна у повному обсязі виконувала необхідні функції, треба слідувати кільком корисним порадам:

⦁ Надягати термобілизну варто тільки на голе тіло або зверху на спеціальні термотруси. Якщо під термобілизну надягти звичайну хлопкову білизну, ефект термозахисту зведеться до нуля.
⦁ Для того, щоб термобілизна якнайкраще виконувала свої функції й захищала від холоду навіть за сурових температур, необхідно придбати и користуватися повним комплектом – футболкою, штанами та шкарпетками. Відмінним рішенням також стане термокомбінезон, який буде захищати у прямому сенсі від голови до п’ят.
⦁ Обирати термобілизну необхідно виключно свого розміру. Завелика білизна не зможе в повній мірі виконувати термозахисні функції, а замала буде надто щільно прилягати до тіла, що може призвести навіть до порушення кровообігу.
⦁ Термобілизна – лише половина справи. Дуже важливо правильно підібрати інші елементи одягу. Вони повинні мати аналогічні функції: добре виводити вологу та забезпечувати якісну терморегуляцію.
⦁ Обираючи термобілизну, враховуйте потенційну температуру повітря та рівень активності. Norfin випускає різні моделі виробу, кожна с яких орієнтована на певні погодні умови. Температурний режим вказаний зеленим кольором на зовнішній стороні упаковки під значенням розміру. Рівень активності користувача позначений червоним кольором під цифрою температурного режиму.

Режими активності

Бренд випускає три основних модельних ряди термобілизни в залежності від рівня активності користувача:

⦁ Low. Гарантує комфортні умови для організму в режимі мінімальної активності.
⦁ Medium. Підходить для перемінного режиму активності користувача.
⦁ High. Створений для режиму постійної активності.

Поради щодо догляду

Особливий догляд за термобілизною не потрібен – важливо лиш не прати її за температури вище 30 градусів. Для того, щоб якомога довше підтримувати терморегуляційні властивості тканини, рекомендується користуватися спеціальними миючими засобами для синтетики.

Переваги Norfin

Кожна модель термобілизни Norfin продумана до найменших дрібниць, що забезпечує максимально комфортне носіння. Серед інших переваг виробу можна виділити:

⦁ Широка модельна лінійка та розмірна сітка, завдяки якій можна підібрати термобілизну для людини будь якої комплекції. Спеціалісти Norfin створили актуальну таблицю розмірів, завдяки якій не обов’язково робити примірку перед покупкою – покупцю досить знати основні параметри свого тіла.
⦁ Висока якість матеріалів, рівні шви та обробка, які гарантують комфорт у носінні та простий догляд.
⦁ Постійне оновлення асортименту термобілизни завдяки вдосконаленню технології виробництва.
⦁ Можливість збереження тепла та забезпечення комфорту навіть у найсуворіших погодних умовах.
⦁ Естетичність. Матеріал не втрачає колір після прання та не линяє на сонці. Білизна довго зберігає не тільки практичні, а й естетичні характеристики.
⦁ Комфорт. Поліестер відповідає екологічним стандартам, не викликає подразнення та алергію, дуже приємний на дотик.

Продукція компанії завоювала визнання споживачів на вітчизняному та європейському ринках. Товари Norfin яскраво демонструють оптимальне співвідношення ціни та бездоганної якості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?