Для чого потрібно страхувати житло?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Для чого потрібно страхувати житло?

Для чого потрібно страхувати житло?
Джерело:  online.ua

"Мій будинок - моя фортеця" говорили древні, а вони знали, що говорили. Незалежно від того, про який саме житло йде мова - про студію, великій квартирі, приватному будиночку, дачі або котеджі, воно служить острівцем спокою і затишку. Найчастіше на його ремонт, облаштування та оформлення були витрачені чималі сили і кошти. Тому захистити свій будинок від будь-яких бід і проблем - цілком природне і зрозуміле бажання. Для того, щоб збиток від можливих неприємностей виявився не надто відчутним, у СК "Альфа Страхування" передбачена спеціальна програма страхування житла.

Як правило, перед тим як оформити страховку на квартиру, визначаються основні ризики, які можна умовно розподілити на кілька груп:

1. Стихійні лиха.
2. Крадіжки і шахрайство.
3. Аварії труб і затоплення.
4. Пожежі.
5. Падіння предметів.
6. Пошкодження скла.

Згідно з наявними статистичними даними, в 2020 році в житловому секторі України щомісяця відбувалося більше 1 200 пожеж, і на думку фахівців є стійка тенденція до ескалації ситуації. Зважаючи на це страховка житла від пожежі видається цілком доречною. Але ж є ще й затоплення сусідів, пошкодження інженерних систем, хуліганство і вандалізм, квартирні крадіжки та шахрайство, падіння предметів, стихійні лиха. Збиток від наслідки всіх цих неприємностей можна мінімізувати за допомогою страхового поліса.

Скориставшись послугами страхової компанії "Альфа Страхування", можна застрахувати конструктивні елементи свого житла, такі як стіни, стелю, підлогу, внутрішнє оздоблення, ремонт і інженерні комунікації, інженерне і санітарно-технічне обладнання, системи кондиціонування та вентиляції, системи пожежогасіння та сигналізації, нетипові системи обігріву, обладнання для нагріву води, телефонні і комп'ютерні мережі, інші внутрішні системи, електропроводку, електрофурнітуру, вбудовані меблі та ін. Це стосується і рухомого майна, особистих і цінних речей, побутової техніки, електроніки, комп'ютерної та іншої оргтехніки, меблів, предметів інтер'єру, ювелірних виробів, антикваріату і готівкових коштів у будь-якій валюті.

Перед підписанням страховки потрібно звернути особливу увагу на те, чи всі необхідні майнові групи були підтверджені умовами. При належним чином оформленої страховці квартири з правильно обраними пріоритетами збиток від будь-яких неприємностей виявиться мінімальним.

"Альфа Страхування" пропонує гнучкий підхід при виборі страхових, згідно пріоритетів клієнта, якісні та зрозумілі консультації фахівців, експрес-врегулювання, а також можливість самостійно розрахувати вартість страхового поліса, скориставшись онлайн-калькулятором на сайті компанії. Крім цього, існують додаткові опції страхування, такі як:

1. Комунальний асистанс.
2. Відшкодування збитків сусідам.
3. Організація медичної допомоги застрахованій і його сім'ї.
4. Надання альтернативного житла.
5. Виклик майстра додому.

Про це та про багато іншого докладніше на сайті СК "Альфа Страхування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?