Як утеплити квартиру в холодні пори року
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як утеплити квартиру в холодні пори року

Як утеплити квартиру в холодні пори року
Джерело:  online.ua

Міські жителі часто стикаються із ситуацією, що в морози в помешканні прохолодно, попри функціонуючу систему опалення. Це може бути пов'язано з низкою причин. Якщо з вікон та дверних щілин поступає холодне повітря, ситуацію може поліпшити встановлення теплоощадних склопакетів та герметизація дверей. Проте, як бути, якщо промерзають підлога й стіни?

Утеплення підлоги

Підлога з бетону у квартирі — одне з найбільших джерел холоду. Навіть коли радіатори гріють на максимум, вона все одно залишається прохолодною, що знижує рівень комфорту у приміщенні. Щоб швидко усунути проблему, можна купити теплу підлогу від РД Маркет, яка легко укладається під ламінат або лінолеум. Компанія є офіційним та єдиним дистриб’ютором світових брендів, тому тепла підлога на сайті rdmarket.com.ua йде з гарантією до 15 років. В систем доступна вартість, а на встановлення необхідно небагато часу. В приміщенні стане тепло практично одразу після монтажу й включення підлоги.

Різновиди теплої підлоги для утеплення

  • Нагріваючий кабель. Це довговічний та надійний варіант, що монтується безпосередньо в бетонну підлогу. Встановлення можливе в сухих і вологих приміщеннях. Мінімальна товщина стяжки для цього типу виробів складає 5 сантиметрів. Інфрачервона тепла підлога. Таке рішення підійде лише для сухих приміщень. У ванній кімнаті й кухні — негодящий рівень вологості для встановлення цієї системи.

  • Інфрачервона тепла підлога доступна у форматі спеціальної плівки, яка монтується безпосередньо під лінолеум або ламінат. Рівень підлоги при встановленні системи залишається незмінним. Можна здійснити монтаж плівки в окремі зони.

  • Мат з алюмінію. Це покращений, у порівнянні з інфрачервоним, варіант теплої підлоги та може монтуватися у кімнати з підвищеним рівнем вологості. Захисний екран перешкоджає шлях електромагнітному випромінюванню. Такі мати повністю готові до укладки. Монтаж легко виконати самостійно, керуючись рекомендаціями спеціалістів.

Утепення стін

Поверхні, що виходять на вулицю, часто холодні, попри гарячі радіатори. Це особливо актуально для кутових квартир в старих будівлях. Зробити утеплення квартири можна як всередині, так і зовні. Однак рекомендовано монтувати теплоізоляцію зі сторони вулиці. Це дозволить уникнути появи плісняви та грибку, крім того, це не потребує звільнення квартири для проведення робіт. Здійснювати такі операції краще в періоди плюсових температур, однак сучасні технології й матеріали дозволяють робити це й взимку. Якщо у ваші плани поки не входить капітальна теплоізоляція, краще зупинити свій вибір на підігріві підлоги. Якісна тепла підлога в Києві представлена в інтернет-магазині «РДмаркет». Замовити продукцію можна з доставкою. У компанії в продажу є системи від провідних виробників, якість продукції яких перевірена часом. А співвідношення ціни та якості в «РДмаркет» є одним з найкращих в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?