Найбезпечніші автомобілі для пенсіонерів
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Найбезпечніші автомобілі для пенсіонерів

Найбезпечніші автомобілі для пенсіонерів
Джерело:  online.ua

Можна бути молодим душею скільки завгодно, але тілу не накажеш: ресурси людського організму не безмежні. З віком можливості зменшуються, і з'являються нові потреби. Доводиться адаптувати свої споживчі звички, в тому числі й автомобільні.

Volvo V90

Це універсал-версія седана S90, яку шведська компанія представила у 2016 році й випускає до цього часу. "Вольво" відома як безпечна марка, і В90 підтримала репутацію, отримавши у 2017 дуже високі оцінки від Euro NCAP - європейської програми оцінки безпеки автомобілів.

Обладнується дизельними двигунами (потужність - 190 і 235 кінських сил), бензиновими (250 і 320 к.с.), а також гібридною установкою на 407 "коней". Якщо мова йде про стару машину, то багато що залежить і від її стану. Дізнатися історію експлуатації ви можете за VIN-кодом на сайті carvertical.com/ua/ru.

Toyota RAV4

SUV-автомобілі в цілому безпечніші маленьких просто внаслідок законів фізики. Компактний кросовер від "Тойоти" в його новітньому, п'ятому поколінні вже в стандартній комплектації оснащений задньою камерою і фірмовим пакетом активних систем активної Safety Sense 2.0.

Audi Q7

Ще один кросовер, на цей раз - німецький, преміальний, повнорозмірний. Першу генерацію презентували у 2005, а десять років по тому з'явилася друга, яку і випускають зараз. Цікаво, що в стартовому поколінні цю "Ауді" критикували за зайву міцність: конструкція була такою потужною, що при лобовому зіткненні представляла підвищену небезпеку для людей в іншому авто.

Модель 2015 року одержала від Euro NCAP нагороду "Просунутий" за результатами краш-тестів.

Купуючи машину з пробігом, переконайтеся, що попередній власник обходився з нею належним чином і вона зберегла закладений виробником рівень безпеки. Перевірити історію можна по ВІН-номеру - таку послугу надають спеціалізовані сайти-декодери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?