Найкращі смартфони від Xiaomi у різних цінових категоріях
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Найкращі смартфони від Xiaomi у різних цінових категоріях

Найкращі смартфони від Xiaomi у різних цінових категоріях
Джерело:  online.ua

Телефон – це й розмови з близькими, й ділове листування з колегами, й перегляд відео, й проведення вільного часу в іграх, і фотографії. Кожен користувач самостійно визначає його цінність.

Ми постараємося допомогти кожному обрати найкращий варіант від Xiaomi. Читайте кілька порад, як зробити це правильно, та знайомтеся із п’ятіркою найцікавіших варіантів.

Вибираємо смартфон за технічними характеристиками

Є 4 параметри, на які потрібно звернути увагу у першу чергу:

  • процесор. Потужний чипсет дає змогу працювати з кількома завданнями одночасно. Якщо смартфон для вас є робочим інструментом, тоді потрібно надати перевагу продуктивним моделям;

  • акумулятор. Загалом до нього висувається тільки одна вимога: повного заряду повинно вистачати на цілий день активного використання;

  • пам'ять. Мінімального обсягу у 32 Гб має вистачити на операційну систему, базовий набір додатків і світлини. Якщо купуєте бюджетну модель, то краще відразу придбати MicroSD;

  • діагональ. Гнатися за найбільшим екраном немає сенсу, оскільки важливіше оцінювати доступну роздільну здатність і комфорт використання. Оптимальна діагональ – 5,5–6,7 дюйма, як у телефону xiaomi mi 11 lite.

Розгляньмо добрі моделі у 2 цінових категоріях.

Бюджетна лінійка

Redmi 9C 2/32GB – телефон, який отримав популярність серед користувачів завдяки чіткому дисплею з роздільною здатністю 1600х720 та IPS-матриці.

Працює пристрій на операційній системі Android і підтримується процесором минулого покоління Helio G35 на 8 ядер з частотою до 2,3 ГГц. Всередині 2 Гб оперативної пам'яті та 32 Гб – вбудованої, якої повинно вистачити для додатків та ігор.

Redmi Note 8 Pro 6/64GB – сучасний смартфон із діагоналлю екрану 6,53 дюйма і й роздільною здатністю 2340 х 1080 Full HD+, що працює на IPS-матриці. Всередині процесор Helio G90T на 8 ядер із частотою до 2,05 ГГц.

Обсяг оперативної пам'яті дорівнює 6 Гб, вбудованої – 64 Гб, але її розширити до 256 Гб за допомогою MicroSD. Пропонується 5 камер до 64 Мп.

POCO X3 NFC 6/64GB – сучасний мобільний девайс із великим екраном на 6,67 дюйма і роздільною здатністю дисплея 2400 х 1080. Перевага моделі в частоті оновлення кадрів до 120 Гц, завдяки чому у відео й іграх буде плавна картинка.

Встановлено процесор Snapdragon 732G, який підтримується 6 Гб RAM.

Преміальний ціновий сегмент

Mi 11 Lite 6/64GB – простий і надійний пристрій з чудовим AMOLED-дисплеєм на 2400 х 1080 пікселів Full HD+. Девайс привертає увагу основною камерою на 64 Мп і можливістю фільмувати в роздільній здатності 3840 х 2160.

Відмінний ступінь захисту завдяки сканерові відбитків пальців і зчитування обличчя. Виробник вмонтував якісні стереодинаміки.

Mi 11 8/256GB – потужний смартфон останнього покоління, який зацікавить любителів глибоких кольорів і граничної чіткості.Оснащений екраном на 6,81 дюйма з AMOLED-дисплеєм і роздільною здатністю 3200 х 1440. Працює пристрій на операційній системі Android. Усередині процесор Snapdragon 888 до 2,84 ГГц і 8 Гб оперативної пам'яті, яких вистачить для найвимогливіших ігрових проєктів.

У девайсі основна камера на 108 Мп і фронтальна – на 20 Мп. Є оптична стабілізація та автофокус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?