Модні окуляри 2021 – на що варто звернути увагу під час вибору?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Модні окуляри 2021 – на що варто звернути увагу під час вибору?

Модні окуляри 2021 – на що варто звернути увагу під час вибору?
Джерело:  online.ua

Сонцезахисні окуляри – стильний та модний аксесуар, який цілком може стати фешн ізюминкою будь-якого образу, до того ж влітку без нього ніяк не обійтися. Сонячні дні незабаром настануть – чим не привід порадувати улюблену себе новими сучасними сонцезахисними окулярами. Модні кутюр’є у цьому сезоні поспішають порадувати нас безліччю яскравих моделей.

Які з них найбільш жаданні у новому сезоні весна-літо 2021? Дизайнери пропонують практичність та комфорт, а також асортимент рішень у різних кольорах. Найстильніші окуляри на answear.ua

Кольорові оправи та лінзи

На подіумах весна-літо 2021 представлено різноманіття кольорів цього ультрамодного аксесуару, який може поставити завершальну крапку в образі своєї власниці.

Наприклад, Versace запропонувала яскраві та неонові кольори, Valentino та Jacquemus продемонстрували повністю рожеві та блакитні моделі окулярів. Насичені зелені відтінки були виявлені у Versace, Ambush та Bottega Veneta.

Спеціально для молоді Miu Miu представили яскраві варіанти помаранчевого, фіолетового та бірюзового кольорів. Залишилося лише визначитись з тим, яка модель та відтінок підійдуть саме вам.

Cat Eye

Шанувальникам класики також є на що звернути увагу. Так, класична оправа «кошаче око» була представлена на модному подіумі Loewe, Saint Laurent. Чорний варіант окулярів запропонували Kaleos, Ami та Retrosuperfuture.

Кругла товста оправа

У цьому сезоні модницям варто розширити свою колекцію окулярами з округлою та товстішою оправою, як модель Outta Love бренду Le Specs та позиція Trendy від Isabel Marant.

Oversize

Модні окуляри на пів обличчя виглядають досить гламурно – стверджують бренди Fendi, Daniela Gregis та Philosophy di Lorenzo Serafini. Найголовніше у цьому модному виборі – розмір оправи. При цьому вибір форми та кольору оправи залишається за вами.

Оновлені авіатори

Як би не змінювалися модні тенденції, окуляри «авіатори» завжди будуть ексклюзивним фешн трендом. У нових колекціях дизайнери запропонували вдосконалити та урізноманітнити цю модель. Max Mara показали авіатори у розмірі оверсайз з особливою формою лінз та високо розташованою перемичкою, Fendi зробили ставку на футуризм, а Tom Ford урізноманітнили вихід окулярів з різними відтінками лінз та оправ.

Спортивний стиль

Стильним аксесуаром для луку у стилі lounge стануть сонцезахисні окуляри у спортивному стилі. Подібні моделі запропонували модницям у новому сезоні весна-літо 2021 бренди Balenciaga, Burberry та Rick Owens.

Геометрія

У нових колекціях дизайнери експериментували з багатокутниками. Найбільш незвично та вражаюче виглядали моделі оправи у Lanvin, Valentino та Giorgio Armani.

Білі

Біла оправа сонцезахисних окулярів буде виглядати модно та сучасно у цьому сезоні. Даний аксесуар чудово запам’ятовується, адже він одразу викликає асоціацію з зірками минулого. Новинки у білій оправі представили на показах Miu Miu, Genny та Etro.

Чорні лінзи

Звісно ж класикою стануть сонцезахисні окуляри з непроникними чорними лінзами. Подібні були у колекціях Balenciaga, Chanel та Saint Laurent.

Коричневі лінзи

Дана модель чудово підійде для захисту милих дам від сонця, до того ж вона виглядає «м’якше» ніж чорні.

Витягнуті оправи

Трохи подовжені оправи сонцезахисних окулярів – чудовий альтернативний варіант помітним та масивним окулярам. Philosophy di Lorenzo Serafini та Miu Miu продемонстрували форму прямокутника, а Burberry виділялись ексклюзивним варіантом у спортивному стилі.

Леопардова плямистість

Ми плавно перейшли до головного тренду сезону – черепахового та леопардового окрасу оправи окулярів. Стильно та елегантно, а також трохи шокуючи: модний раніше принт перейшов з одягу прямо на сонцезахисні окуляри! Їх можна сміливо комбінувати з одягом, який містить схожий принт. Фантазуйте!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?