Жіночі джинси – які моделі зараз у тренді?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Жіночі джинси – які моделі зараз у тренді?

Жіночі джинси – які моделі зараз у тренді?
Джерело:  online.ua

Джинси завжди займали особливу нішу в індустрії як високої моди, так і pret-a-porter.

З року у рік вони зміцнюють свої позиції у гардеробі сучасних модниць, змінюються лише фасони.

Для того, щоб підготувати модний світ до сезону у стилі хай фешн, відомі модні дизайнери вирушили за натхненням у минуле. Так, дизайнері доповнили перевірені тенденції яскравими сучасними фішками та створили моделі джинсів для сезону весна-літо 2021.

Цікавий декор, різноманітні фасони та стильні деталі з’являються у кожному модному сезоні, але зараз варто звернути увагу на джинси спокійних і стриманих кольорів. Цієї весни нам доведеться вдаватися у крайнощі: або обирати джинси без будь-якого декору, або носити моделі з багатьма деталями та прикрасами.

Цього разу відомі кутюр'є продемонстрували дуже різни моделі джинсів: широкі та рвані, укорочені та кльош, джинси з високою посадкою, джинси-вареники, а також варіанти незвичайного крою з печворк.

Ми зібрали повний гід щодо джинсових трендів нового сезону весна-літо 2021. Топові та модні джинси можна придбати на сайті answear.ua.

Широкі джинси: носити чи не носити?

Вже не перший сезон широкі джинси підкорюють серця завзятих модниць. Такі моделі ще й з високою посадкою впевнено входять у топ трендів сезону весна-літо 2021. Найкрасивіші варіанти було виявлено у колекціях Philosophy Di Lorenzo Serafini й Balenciaga.

Висока посадка

Джинси із високою талією є актуальною модною тенденцією останніх показів високої моди. Моделі з необхідними акцентами можна знайти у колекціях Dolce & Gabbana й Paco Rabanne.

Вареники

Обриси 1980-их знову заповнюють модні гардероби дівчат. Більш того, знамениті дизайнери встигли поекспериментувати з нестандартними кольорами – побачити результат можна в колекціях Alberta Ferretti та Ulla Johnson.

Джинси кльош: вічна класика

Стиль 1970-их стає ексклюзивом у новому прочитанні цілковито різних по духу дизайнерів у цьому модному сезоні. Так, Chanel продемонстрували джинси з тканинними вставками та кльош від стегна,

А Victoria Beckham – джинси кльош зі стрілкою.

Рвані джинси: знову в тренді?

Улюблені джинси з потертостями залишаться актуальними ще як мінімум сезон, а можливо й довше. Але все повинно бути стримано та «пристойно» у такій моделі: денім повинен бути лише злегка потертим із так званим worn out ефектом та не більше ніж із двома дірками. Побачити такі приклади можна в колекціях Celine та Dolce & Gabbana.

Укорочені джинси: це жіночі моделі для тих, хто носить штани навіть літом?

Alberta Ferretti, Celine та Alice+Olivia представили цікаві моделі, які виграшно підкреслять модне взуття та зроблять акцент на витончених щиколотках. Укорочені штанини актуальні у всіх фасонах: скіні, класика, кльош, банани, бойфренди та інші. Край штанини може бути підвернутим, підшитим чи необробленим.

Печворк: варіанти для усіх

Оригінальність моделі обов’язково приверне до себе загальну увагу. Незвичайність, унікальність та помітність: мікс всіляких принтів та денім із різними відтінками. Так, Dior та Dolce Gabbana порадували прихильниць печворку найкрасивішими й найстильнішими позиціями.

Оригінальний крій: експериментувати чи довіритися класичним джинсам?

Ще одне ультрамодне дизайнерське рішення цього сезону – джинси нестандартного крою. Найсміливіші моделі представили Burberry та Y/Project.

Завужені джинси: універсальний варіант на усі випадки життя

У моді все ще залишаються джинси, що щільно облягають. Тим, хто любить цю модель, фешн-експерти радять обирати сильно завужені джинси у світлих відтинках синього та блакитного кольорів з акуратними потертостями в області колін.

Джинси модних відтінків: які з них будуть у тренді?

Безперечний тренд цього сезону – уся пастельна палітра: світлі джинси з м’якими відтінками рожевого, блакитного, жовтого, зеленого та інших приглушених та м’яких відтінків. Такі моделі були ідентифіковані в Alberta Ferretti, а ось Chanel зробили ставку на яскраві та насичені кольори. Багато брендів, проте, традиційно підішли до питання та віддали перевагу усім відтінкам синього, блакитного, сірого та білого. Який варіант ваш?

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?