Корисні гаджети, з якими ваше життя стане краще
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Корисні гаджети, з якими ваше життя стане краще

Корисні гаджети, з якими ваше життя стане краще
Джерело:  online.ua

Сучасні гаджети роблять наше життя простіше. Вже не потрібно витрачати кілька годин на прибирання в квартирі, досить включити робот-пилосос, і він буде прибирати, поки ви займаєтеся іншими справами. Про найпопулярніші гаджети, з якими ваше життя стане краще, розповідає інтернет-магазин stylus.ua.

Автомобільний пилосос Hyundai HVC 101

Власники автомобілів знають, як важко позбутися смітинок, крихт і пилу в машині, але далеко не всі знають про існування компактного і практичного мобільного пилососа Hyundai HVC 101. Це універсальний автомобільний пилосос, який призначений для ефективного та якісного прибирання в салоні автомобіля. Він допоможе швидко видалити будь-який бруд і ефективно очистити сидіння і килимки від пилу, піску і вовни тварин. Завдяки компактним розмірам пилосос легко тримати в руках і переносити з місця на місце.

Вертикальний пилосос Samsung VS80N8014KW для прибирання будинку

Пилосос Самсунг працює на цифровому інверторному моторі, який відрізняється потужністю всмоктування до 150 Вт. Вбудований в прилад літій-іонний акумулятор забезпечує до 40 хвилин роботи без підзарядки, завдяки чому ви зможете прибрати в усьому будинку. Акумулятор витримує більше 500 циклів розряду/заряду при збереженні до 80% початкової ємності.

Завдяки ультрасучасному дизайну POWERstick Pro пилосос вражає продуманою ергономікою. Ручка пилососа згинається під кутом 50 градусів, що дозволяє легко прибирати у важкодоступних місцях.

Фітнес-блендер від Xiaomi

З фітнес-блендером від Xiaomi ви зможете моментально приготувати смачний коктейль. Досить натиснути всього на одну кнопку, щоб отримати напій через вісім секунд. Стільки ж часу потрібно, щоб промити насадку. Усередині блендера знаходиться двигун 250 Вт. Комплектація передбачає дві чаші об'ємом 600 мл і 300 мл, вони виготовлені з трітану — матеріалу нового покоління.

Блендер OCOOKER надійно фіксується на столі, а просунута система захисту зупинить роботу пристрою при некоректних діях. Якщо чаша не закріплена в блендері, то користувач уникне поломки пристрою.

Кавоварка Scishare Smart Coffee Machine S1102 White

Хто не любить зранку підбадьоритися свіжоприготовленою кавою? Правда є одна проблема — за нею потрібно йти в кав'ярню або купувати дорогу кавоварку. Але є рішення — капсульна кавоварка еспресо від виробника Scishare не за всі гроші світу, причому відмінної якості.

У ній є два режими роботи — еспресо і американо. У другому випадку в американо просто додається гаряча вода. Керування відбувається поворотом ручки. Електронасос забезпечує тиск до 19 бар. Така кавоварка моментально розкриває справжній смак зерен.

Придбати вподобаний гаджет за вигідною ціною можна на сайті stylus.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?