Швидка, але якісна чистка каналізації в Києві від компанії «МонтажТехСервіс»
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Швидка, але якісна чистка каналізації в Києві від компанії «МонтажТехСервіс»

Швидка, але якісна чистка каналізації в Києві від компанії «МонтажТехСервіс»
Джерело:  online.ua

Водовідведення в будинку періодично забивається і потребує очищення. Така процедура відновлює пропускну здатність труб, збільшує термін служби дренажної системи. Робота з прочищення є дуже важливою, трудомісткою, тому вимагає серйозного підходу і звернення до професіоналів.

Існуючі різновиди водовідвідних мереж

Каналізація буває:

  • зовнішня;

  • внутрішня;

  • фекальна;

  • водостічна;

  • різні установки для дренування;

  • звичайний водопровід.

Навіть, коли господарі будинку або квартири підходять дуже відповідально до змісту водостоку, виконують всі профілактичні заходи, може статися, що система засмітилася. Злив води не відбувається належним чином. Він йде повільно або рідина накопичується в раковині.

Затори утворюються не тільки через попадання сторонніх предметів: гігієнічних засобів, харчових залишків, пластикових пакетів, картону, але ще й трапляються через скупчення жирового нальоту і сольових наростів. Коли виникає подібна проблема, то її рішення не потрібно відкладати на тривалий час, а потрібна термінова чистка каналізації в Києві від МонтажТехСервіс.

Які існують методи очищення

Є такі способи:

  • електромеханічний - використовуючи його, можливо видалити великі предмети, що потрапили у водостік;

  • хімічний - застосовуються реагенти, які взаємодіють з сольовими наростами, залишками їжі, грудками волосся і вовни;

  • біологічний - в дренаж кидають біологічно активні добавки з бактеріями і мікроорганізмами, що роз'їдають скупчення сміття;

  • гідродинамічний - за допомогою води, яка подається під тиском, труби прочищаються за максимально короткий термін.

Сантехнічна бригада МонтажТехСервіс для кожного випадку проводить аналіз і визначає яке обладнання і методика принесе найбільший ефект. Найпопулярнішим і часто використовуваним варіантом є гідродинамічна промивка. Вона має багато переваг: екологічна, що не завдає пошкодження колектора, за допомогою її можна видалити великий засмічення за короткий термін.

Суть гідродинамічної прочисти в тому, що до каналізаційних труб приєднується шланг з насадками, а інший його кінець до компресора. Вода подається під тиском і реактивна сила сприяє тому, що шланг проходити вперед, тим самим добре прочищаючи простір. Після процедура робочі проводять обстеження стану труб. При необхідності повторюють очищення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?