Що таке ремонт комерційних приміщень студією дизайну та архітектури «Борис»
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Що таке ремонт комерційних приміщень студією дизайну та архітектури «Борис»

Що таке ремонт комерційних приміщень студією дизайну та архітектури «Борис»
Джерело:  online.ua

Інтер'єр комерційного приміщення – не очевидна, але ефективна реклама. Тому створенням дизайн проекту приміщення та його ремонтом повинні займатися професіонали, які продумають кожну деталь майбутнього інтер'єру з урахуванням бізнес-концепції клієнта, санітарних норм і безпеки, естетики для клієнта та зручності для співробітників.

Студія дизайну та архітектури «Борис» займається розробкою дизайн проектів та ремонтом комерційних і житлових приміщень. Фахівці студії відповідально підходять до кожного проекту, застосовують сучасні матеріали та технології, враховують тенденції, не забуваючи про індивідуальність.

Студія дизайну та архітектури «Борис»: перспективи для бізнесу

Залежно від потреб замовника, ремонт може бути:

  • косметичним – наприклад, незначна зміна планування, оновлення обробки;

  • капітальним – повна трансформація інтер'єру – перепланування, заміна інженерних мереж, дизайну інтер'єру, функціональних зон, освітлення та інших деталей.

Щоб ремонт в перукарні працював на імідж закладу, важливо продумати все до дрібниць: колірну палітру, матеріали, оформлення кожної зони, розташування меблів, комунікації, дотримання санітарних і протипожежних норм, зручність персоналу. Особливе значення мають зручні системи зберігання, свобода пересування персоналу, правильне освітлення й дзеркала.

Такий підхід стосується й дизайну магазина. Концептуальний інтер'єр торгового приміщення, нове обладнання, приваблива вітрина спонукають клієнта завітати, запам'ятовуються та стають актуальною темою для розмов.

Команда студії «Борис» створить оформлення магазину, що відображає концепцію бренду і привертає відвідувачів. Крім емоційної складової, сучасний дизайн магазину повинен мати продумане переміщення покупців та спонукати до покупок.

Студія дизайну та архітектори «Борис» – висока якість послуг

Студія «Борис» надає різні послуги – розробка індивідуального дизайн проекту інтер'єру, ремонтні роботи, ландшафтний дизайн, виготовлення меблів. Професійна команда реалізувала більше 250 проектів, замовники яких залишилися максимально задоволені співпрацею.

Причини цього:

  • підписання угоди, де чітко прописана відповідальність студії за якість робіт та терміни їх виконання;

  • гарантія 36 місяців;

  • дотримання дедлайну;

  • розумна вартість;

  • персональний менеджер, який інформує замовника про хід кожного етапу робіт;

  • акуратні та ввічливі майстри;

  • висока якість підсумкового результату.

Студій «Борис» виконала не один ремонт магазину під ключ, які можна подивитися на сайті компанії.

Якщо театр починається з вішалки, то і перше враження про заклад – з інтер'єру. Якісний дизайн комерційного приміщення допоможе залишити приємне враження у гостей, підняти їм настрій, запам'ятатися й стати постійними клієнтами. Довірте розробку комерційного інтер'єру студії дизайну та архітектури «Борис».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?