Найпопулярніша техніка останніх років: основні тренди
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Найпопулярніша техніка останніх років: основні тренди

Найпопулярніша техніка останніх років: основні тренди
Джерело:  online.ua

Сучасний ринок техніки за останні кілька років отримав деякі тренди, на які вплинула пандемія. З'явилися моделі з додатковими функціями, вдосконаленим дизайном і новими можливостями. Розглянемо основні види пристроїв із топових категорій техніки.

Годинники Apple Watch

Популярним пристроєм, який спрощує повсякденні завдання й економить час, є оригінальні Apple Watch. Годинник дозволяє приймати дзвінки з Айфона, читати і відповідати на повідомлення, слухати музику і стежити за погодою. В останній серії деякі моделі оснащені функцією вимірювання рівня кисню в крові. Це стало можливим завдяки вбудованому датчику. Таке рішення рятує тих, кому необхідно постійно перевіряти цей показник і уважно стежити за своїм здоров'ям.

Годинники Еппл Вотч допомагають ефективно займатися тренуваннями, велосипедними прогулянками і спортом. Вони відстежують кількість пройдених кроків, рівень кардіонавантаження і пульс. Деякі з моделей можуть робити ЕКГ у зручний час.

Ноутбуки і смартфони

У період карантину багато хто знайшов порятунок у використанні ноутбука і смартфона. Через них спілкувалися з друзями, рідними і близькими. Навіть ті, хто скептично ставився до сучасної техніки, поступово опанував її для комунікації зі світом.

Сучасні смартфони сьогодні популярні також через можливість використовувати їх як точку доступу до багатьох програм, ТВ, електронних медіаресурсів. Додатково на них можна встановити застосунки для управління технікою через вай-фай, перебуваючи не вдома.

Техніка для кухні

Залишаючись вдома в період пандемії, люди стали частіше готувати і проводити час на кухні. Це збільшило попит на такі види техніки:

  • мікрохвильові печі;

  • блендери;

  • тостери;

  • кухонні комбайни;

  • кавоварки;

  • електрочайники.

Ті, хто розпочав ремонт на кухні, купували нові кухонні плити, витяжки, холодильники й посудомийні машини. Поціновувачі барбекю замовляли електрогрилі та аерофритюрниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?