Який iPhone купувати у 2021 році
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Який iPhone купувати у 2021 році

Який iPhone купувати у 2021 році
Джерело:  online.ua

Щороку компанія Apple презентує все досконаліші продукти. І якщо для шанувальників бренду вибір смартфона очевидний, то далекі від “яблучної” продукції користувачі можуть просто заплутатися в лінійках й особливостях того чи іншого модельного ряду.

Експерти торговельної мережі Eldorado допомогли нам розібратись у цінових категоріях і можливостях актуальних пристроїв iPhone.

iPhone SE 2020 року: бюджетне, але актуальне

Продукція Apple належить до преміальних девайсів, але виробник подбав, щоб усі охочі могли купити iPhone за ціною середньобюджетного пристрою на Android. Модель SE 2020 позбавлена безрамкового екрана й безлічі камер, та отримала актуальний процесор і свіжу версію iOS.

Її продуктивності вистачить навіть для активних користувачів – смартфон легко впорається з “важкими” іграшками, графічним софтом і вимогливими до “заліза” онлайн-сервісами.

У питанні автономності він, звичайно, поступається просунутим моделям, але зовнішні акумулятори зможуть підтримати смартфон, якщо він раптом розрядиться до вечора.

iPhone XR і досі вартий уваги

Незважаючи на те, що цей смартфон був презентований кілька років тому, його й досі можна купити в Україні. iPhone XR став справжнім хітом: на момент свого виходу він вважався найдоступнішим з усієї лінійки безрамкових апаратів Apple.

Сьогодні придбання моделі 2018 року принесе тільки позитивні емоції. Обравши її, ви отримаєте:

  • неймовірну автономність. Місткий акумулятор у поєднанні з енергоефективним дисплеєм допоможе завжди залишатися на зв'язку;

  • високу продуктивність. Процесор Apple A12 гарантує комфортну роботу з найвимогливішим і важким софтом;

  • якісну камеру. Попри те, що модуль камери лише один, деталізація фотографій і відео потішить навіть досвідчених фотографів;

  • актуальний дизайн. Палітра кольорів дає змогу обрати стриманий або яскравий апарат, а безрамковий дисплей із фірмовою “бровою” зробить сприйняття контенту більш приємним і зручним.

Ідеальне рішення для першого девайса від Apple. Його оцінять ті, в кого обмежений бюджет, юзери, що віддають перевагу автономним пристроям, і фанати великих екранів й онлайн-розваг.

Свіжі моделі та їхні особливості

Якщо бюджету достатньо, обирайте найсвіжіші моделі – в iPhone 12 є модифікації під кожного покупця. Тут і базовий 12-й, і компактний 12 mini, і величезний 12 Pro Max.

Усі ці пристрої отримали унікальний 5-нанометровий процесор Apple A14 і набули свіжої технології відображення інформації. Істотних змін зазнав і застосунок камери – якість світлин приємно здивує навіть вправних фотографів. Крім цього, різноманітність об'єктивів дасть можливість знімати класний контент у будь-яких умовах.

Купівля свіжого смартфона – завжди гарантія багаторічної підтримки. Ви серед перших отримаєте оновлення програмного забезпечення, які зроблять використання телефону ще більш комфортним і безпечним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?