Офіс Apple в Україні: що зміниться для українських користувачів
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Офіс Apple в Україні: що зміниться для українських користувачів

Офіс Apple в Україні: що зміниться для українських користувачів
Джерело:  online.ua

У Києві відкрився перший офіційний офіс Apple. У ньому не можна буде купити iPhone 12 Pro за нижчими цінами, але завдяки появі представництва корпорації підвищиться якість сервісу і з ринку зникне «сіра» продукція.

Чим буде займатися офіс?

Нудьгувати менеджерам київського офісу не доведеться. У його завдання буде входити організація поставок техніки з заводів, оформленням всіх митних питань (розмитнення товару), розподіл їх серед українських дистриб'юторів і роздрібних магазинів. Також спільно з компанією «Арбіс-Україна» будуть здійснюватися поставки комплектуючих, запчастин та інструментів для офіційних сервісних центрів. За рахунок централізованої системи поставок корпорація сподівається очистити ринок від «сірої» продукції і контрабанди (підробок).

Чи корпорація Apple буде вживати жорсткі заходи в формі маски-шоу і вилучення контрабандної продукції. Експерти впевнені, що будуть вживатися цивілізовані методи боротьби, характерні для практики на американському ринку.

Ще один напрямок діяльності київського офісу - контроль за якістю сервісу роздрібних дистриб'юторів. А для підвищення рівня наданих послуг офіс буде проводитися спеціальне навчання для продавців магазинів, менеджерів і співробітників сервісом в форматі тренінгів та семінарів. Для цього офіс уже приступив до пошуку україномовних тренерів.

В кінцевому рахунку від цього виграє покупець. Впевненість в якості продукції та послуг з обслуговування, гарантії покупки оригінального «білого» гаджета - це, безсумнівно, піде на користь українському ринку. Гірше стане тільки «сірим» і недобросовісним продавцям.

А де купувати «яблучну» техніку?

Щоб купити macbook M1Air,айфон або планшет на вигідних умовах, вам потрібно звернутися в мережу магазинів Apple в Києві My Cloud Store. Це офіційний дистриб'ютор бренду, в якому ви можете купити або замовити в інтернет-магазині з доставкою по Україні гарантовано оригінальну техніку, аксесуари за найкращими цінами. Є власний сервісний центр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?