В яких ситуаціях телевізор може замінити комп'ютер?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

В яких ситуаціях телевізор може замінити комп'ютер?

В яких ситуаціях телевізор може замінити комп'ютер?
Джерело:  online.ua

Були часи, коли комп'ютери використовували як альтернативу телевізору — для перегляду телеканалів через інтернет. З появою смарт ТБ така необхідність відпала. Тепер виходити у всесвітню павутину можна прямо з телевізора. Навпаки, з огляду на високу роздільну здатність і великі розміри сучасних телеекранів, в деяких випадках вони можуть замінити монітор комп'ютера.

Телеекран чи монітор: що краще?

В епоху інтернет-магазинів хороша сучасна техніка стала доступною жителям усіх регіонів. Тепер дуже легко купить телевизор в Киеве та замовити його доставку в будь-який куточок України, насолоджуючись усіма перевагами смарт ТБ. До того ж телеекран смарт-телевізора можна використовувати як більш зручну альтернативу маленького комп'ютерного монітора.

Переваги такої заміни найбільш відчутні під час:

  • перегляду фотографій — на великому екрані з високою роздільною здатністю можна розгледіти всі деталі;

  • перегляду відео — телеекран дає глибоку деталізацію, а технології, які використовуються в смарт ТБ, роблять перегляд максимально приємним;

  • монтування відео — на великому екрані добре видно всі дрібні деталі, що вкрай важливо для такого типу роботи;

  • проведення презентацій — якість зображення в рази краща, ніж з маленького монітора чи через проєктор;

  • відеодзвінків — смарт ТБ дозволяє виходити в соцмережі, користуватися Скайпом та іншими програмами для спілкування, брати участь в робочих відеоконференціях, спілкуватися з родичами через великий екран, що значно приємніше і комфортніше для очей, ніж за допомогою невеликого монітора чи дисплея смартфона.

Величезний екран — мрія кожного геймера. Тому гравці охоче підключають ноутбук до телеекрана, щоб досягти ефекту максимальної реалістичності під час гри.

Який телевізор можна під'єднати до ноутбука?

Далеко не кожен телеекран може послужити аналогом комп'ютерного монітора. Для таких цілей краще купувати телевізори з такими характеристиками:

  • високе розширення — мінімум 1920х1080 пікселів, але краще — більше;

  • розмір діагоналі екрану — для ігор, перегляду відео, роботи з відеофайлами варто вибирати від 36 дюймів і більше;

  • наявність роз'єму для HDMI-кабелю — найзручніший спосіб підключення ноутбука до телеекрана.

Важливо звернути увагу і на бренд телевізора. Пристрої відомих виробників, як правило, надійніші та досконаліші в технічному плані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?