Подорожуєте з дітьми? Запасіться підгузниками!
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Подорожуєте з дітьми? Запасіться підгузниками!

Подорожуєте з дітьми? Запасіться підгузниками!
Джерело:  online.ua

Пандемія жорстко вдарила по всій сфері послуг. Туристичний бізнес також зіткнувся з труднощами. Очікується, що влітку 2021 року відбудеться певне пожвавлення в цій сфері, оскільки в Сполучених Штатах і європейських країнах активно проводиться вакцинація, тож знімаються обмеження, пов’язані з роботою розважальних закладів та готелів. На жаль, цілий рік простою і збоїв в ланцюжку поставок призвів до значного підвищення вартості товарів, зокрема – підгузників для дітей. Якщо ви збираєтеся в подорож, радимо придбати цей товар заздалегідь. Тут, в магазині Панама, можна придбати великі упаковки засобів дитячої гігієни від провідних брендів за вигідними цінами.

Чому подорожчають підгузники?

Наразі точно відомо, що компанії Kimberly-Clark (випускає підгузки під брендом Huggies) і Procter & Gamble (бренд Pampers) повідомили про намір підвищити ціни на свою продукцію з липня, а потім і з вересня 2021 року. Директор Procter & Gamble Джон Меллер не пам’ятає настільки стрімкого зростання цін на сировинні товари за всю свою 33-річну кар’єру, і змушений з жалем констатувати той факт, що сім’ї з малим доходом зазнають труднощів з придбанням товарів для гігієни немовлят.

Причини подорожчання:

  • завантаженість портів, глобальний дефіцит морських контейнерів, вартість яких зросла втричі;

  • затримки поставок сировини, що позначається на всьому виробничому процесі;

  • дефіцит бавовни, віскози, абсорбентів, ароматизаторів та інших компонентів;

  • банкрутство партнерських компаній;

  • зростання витрат на доставку.

Здорожчання торкнеться всіх товарних лінійок. Тому варто зараз зробити запаси памперсів, а також вибрати зручні підгузники для плавання.

Маленьким туристам – підгузники для плавання!

Яскраві підгузники з кумедними і веселими зображеннями подобаються малюкам. Такі плавки стануть в нагоді під час ігор в басейні, аквапарку, в морі і на пляжі. Звичайні підгузки для таких ситуацій не підійдуть, оскільки вони не здатні відштовхувати вологу.

Якщо ваша дитина вже вміє користуватися горщиком, але не завжди встигає контролювати процеси виділення, то вам, найімовірніше, вистачить однієї упаковки підгузків для плавання. Зараз багато готелів не дозволяють купати малюків без підгузників, тому користуватися ними доведеться. Але не турбуйтеся, адже в цьому немає нічого поганого – переваг набагато більше!

Плюси підгузників для купання:

  • повітропроникність і чудові поглинаючі якості – дитині буде комфортно у виробі, який захистить від протікань і агресивного впливу різних середовищ на шкіру;

  • особлива конструкція, завдяки якій підгузки легко одягаються, не сповзають з тіла навіть при активних рухах у воді, не натискають ніжки (використовуються м’які резинки);

  • вони тонкі і не важчають при намоканні;

  • захист від піску, бруду, дрібних камінців та інфекцій.

Такі бренди, як Pampers, Huggies і Libero надають великого значення комфорту малюків. В своїй продукції вони використовують гіпоалергенні матеріали, оснащують її якісними липучками, еластичним поясом і т. д. Якщо розмір підібрано правильно, комфорт і веселий настрій у воді гарантовані!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?