Які ювелірні прикраси зараз на піку моди?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Які ювелірні прикраси зараз на піку моди?

Які ювелірні прикраси зараз на піку моди?
Джерело:  online.ua

Мода на ювелірні прикраси, напевно, навіть більше мінлива, ніж мода на вбрання. Нинішній рік, який прийшов на зміну непростому 2020 року не став винятком. Ювеліри модних будинків і всесвітньо відомих брендів представили відразу кілька трендових колекцій, які швидко вибилися в споживчі топи.

З каталогом трендових колекцій ювелірних прикрас із золота ви можете ознайомитися на сайті інтернет-магазину «Ювелірна Карта», де також можна купити золоті сережки.

Отже, що ж вибилося в тренди сьогодні, і на які ювелірні прикраси звернути особливу увагу:

• Мінімалізм

• Перли

• Квіткові мотиви

• Буяння фарб

• Геометрія

Чим простіше - тим краще

Поряд зі складними вечірніми прикрасами, багатоскладові і акцентними кольє і браслетами, в моду повертається проста геометрія і чіткі лінії.

Наприклад, кольє у вигляді ланцюгів, причому зовні громіздких. Такі ланцюга можна поєднувати з аналогічними прикрасами минулих сезонів, коли ланцюжки були більш витонченими. Ще один тренд - це прості сережки-кільця з золота. Якщо ви хочете розкоші, можна вибрати кільця-сережки з смарагдами або діамантами. Для походу по магазинах вони не підійдуть, а ось в комплекті з вечірньою сукнею виглядатимуть дуже модно.

Перли

Скарб із раковин швидко пробилося в рейтинг найпопулярніших інкрустацій для ювелірних виробів. Мова, в першу чергу, про сережки і кільцях з золота - в них перламутровий і білий перли виглядає особливо добре. При цьому популярністю користуються не лише поодинокі великі перлини, а й дрібні. Дизайнери рекомендують носити перли в цьому році з класичними чорними сукнями або більш сучасними образами з бісерної біжутерією.

Флористика

Сережки-Пусети і гвоздики в цьому сезоні - це переважно квіткові дизайни, безсмертна класика у вигляді троянди, королівська лілії, а також елегантні у своїй простоті ромашки. Трендовий матеріал виготовлення - біле золото, а камені для інкрустації - діаманти або смарагди.

різнобарвні вставки

У актуальних каталогах з'являється все більше браслетів, кольє та навіть кілець з різнокольоровими вставками. Мова про ювелірних прикрасах, в яких вставлені камені різних відтінків - від рожевих в сусідстві з блакитними до більш сміливих поєднань - наприклад, яскраво-червоних з помітно-зеленими. У каталогах все частіше стали зустрічатися прикраси з незвичайними каменями - аметистами, морганітами, смарагдами та топазами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?