Кращі монітори для геймерів 2021 року
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Кращі монітори для геймерів 2021 року

Кращі монітори для геймерів 2021 року
Джерело:  online.ua

Компанія Gigabyte представила довгоочікувану новинку - ігровий монітор з роздільною здатністю 4K. У лінійку увійшли три моделі з діагоналлю 32, 43 і 48 дюймів. У перших двох варіантах вбудована матриця Super Speed IPS, третій оснащений екраном OLED. Преміальна техніка пропонує відмінну глибину кольору, мінімальний час відгуку і передає зображення в повноцінному 4K.

Що відомо про моніторах Gigabyte

Нові монітори з підтримкою 4K від Gigabyte відносяться до бренду Aorus. Головна особливість пристроїв - це великі розміри, які наближають їх до телевізорів. Такий екран повністю заповнить ігровий простір і забезпечує повне занурення.

Монітори представлені в трьох версіях різних розмірів:

  • 32 дюйма. Екрани IPS, зраджують детальне зображення з частотою 144 Гц, кадри змінюються через 0,5 мс.

  • 43 дюйма. Вбудована матриця Super Speed IPS. Частота оновлення складає 144 Гц. Зміна кадру - через 1 мс.

  • 48 дюймів. Екран OLED з частотою оновлення 120 Гц, час відгуку складає 1 мс.

Завдяки покриття антивідблиску і значному колірному охопленню забезпечується реалістичність і глибока деталізація. В конструкції передбачені два порти HDMI 2.1, один DisplayPort 1.4 з підтримкою DSC, два роз'єми USB-C і пара аудіовиходів 3,5 мм. Також для управління можна використовувати пульт, що особливо актуально при таких великих розмірах.

Точна дата виходу і вартість нової техніки Gigabyte залишаються невідомими. Щоб скрасити час очікування, пропонуємо ознайомитися з іншими варіантами, які користуються попитом у геймерів.

Топ кращих ігрових моніторів 2021 року

Виробники комп'ютерної техніки регулярно оновлюють лінійки продукції і пропонують все більш сучасні рішення. Розглянемо найпопулярніші моделі, які поєднують передові технології, висока якість збірки і функціональність:

  1. Xiaomi Mi Surface Display 34. Недорогий і функціональний ігровий монітор. Оснащений матрицею * VA з діагоналлю 34 дюйма, відрізняється гнучкою конструкцією. Цей пристрій підтримує роздільну натуральну передачу кольору і деталізацію. Час відгуку складає 4 мс.

  2. LG 27GL650F 27. Оснащений матрицею IPS, частота оновлення складає 144 Гц. Передає яскраву, деталізовану картинку, пропонує велику кількість налаштувань. Підтримує дозвіл Full HD, кадри в динаміці не змащуються.

  3. BenQ ZOWIE XL2546 24.5. Пристрій з роздільною здатністю Full HD. У конструкції пропонується стійка підставка, а також зручна ручка для транспортування. З боків екрану розміщені додаткові панелі, що відповідають за повне занурення у віртуальну реальність. У комплекті пропонується пульт управління.

  4. Samsung C49HG90DMI 48.9. Модель із зігнутим ширококутним екраном. Максимально природно передає кольори і відтінки, зображення не спотворюється за рахунок покриття антивідблиску. В конструкції передбачені всі необхідні роз'єми для навушників, колонок, знімних носіїв. Кадри змінюються через 1 мс. Пристрій можна встановити на робочому столі або закріпити на стіні, що краще при таких розмірах.

  5. ASUS TUF Gaming VG289Q 28. Оснащений матрицею IPS, передає якісне зображення з високою роздільною здатністю. Відноситься до середнього цінового сегменту.

Як тільки ігрові монітори Gigabyte надійдуть у продаж, їх можна буде купити в інтернет-магазині Comfy.ua. На сайті представлені ці та багато інших моделей комп'ютерної техніки за вигідною вартості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?