Яку металочерепицю вибрати для себе?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Яку металочерепицю вибрати для себе?

Яку металочерепицю вибрати для себе?
Джерело:  online.ua

Металочерепиця продовжує займати першість серед покрівельних матеріалів. Перш за все це стало можливим завдяки доступності, легкості, зручності використання і відмінним зовнішнім даним. Вибір цього матеріалу на ринку надзвичайно великий, тут є пропозиції для різних цілей, фінансових можливостей і звичайно покупець може підібрати в індивідуальному порядку не тільки технічні характеристики, колір і форму, а й навіть замовити товар в бажаних розмірах для полегшення монтажного процесу. Коли стоїть завдання облаштування власного житла, відповідальність за вибір якісних матеріалів лягає на плечі домовласника. Він, як ніхто інший, зацікавлений в тому, щоб покрівля з металочерепиці була надійною і служила багато років. Для цього необхідно купити кращий зразок з представлених на са йті.

Компанія «С-Кровля» розповість, яка металева черепиця вважається найкращою для покрівлі даху приватного будинку і які вона повинна мати параметри.

Зверніть увагу на такі характеристики метало черепиці

При покупці доведеться вибирати цілий ряд технічних параметрів вироби, але якими вони повинні бути у гідної металочерепиці, ми розповімо далі.

  1. Товщина листа. Сталь в якості основної сировини для виготовлення металочерепиці поставляється безліччю сталеливарних комбінатів. Природно, що якість металу залежить від того, ким він виготовлений. Якість сталевого сировини визначається складом і товщиною. Величина товщини говорить про те, наскільки виріб може бути міцним і витривалим в умовах постійної взаємодії із зовнішнім світом і його негативними факторами. У продукції високої якості товщина стали не буває менше 0,45 мм, інакше це буде лист, схильний до передчасної деформації і псування.

  2. Оцинковка. Нанесенням цинку виробники домагаються поліпшення захисних властивостей металу - він стає вразливим перед іржею і корозією. Антикорозійні характеристики металочерепиці визначаються класом оцинковки. Максимальний показник становить 275 г / м.кв, але навіть в діапазоні з 225 до 275 грамів на метр квадратний метал буде досить захищений.

  3. Полімер. Колір і текстура листів - це полімерний шар, який може бути з поліестеру, пурала, пластизола і деяких інших речовин. На нашому ринку переважає продукція, вироблена із застосуванням поліестеру, але він може бути двох видів - матовим і глянсовим. Очевидно, що зовні листи відрізняються для таких варіантів - один порадує блискучою поверхнею, інший здивує бархатистою солідної текстурою.

Це три основні параметра, за допомогою якого покупець може знайти якісний зразок покрівельного покриття. Щоб ви розуміли, чим може обернутися помилка в подібному виборі, розповімо про основним наслідки, які виникають при використанні не самого якісного матеріалу для покрівлі даху.

  • По-перше, термін служби буде нетривалим. Це не тільки означає, що незабаром доведеться міняти покрівлю, але також ймовірність того, що дах буде вимагати дрібних ремонтів, а значить і значних додаткових капіталовкладень. Про надійність покрівлі говорити не доводиться, якщо ви купите низькосортну металочерепицю.

  • По-друге, те, як виглядає дах багато в чому визначається саме якістю зовнішніх даних продукції. Це повинен бути не тільки вдало підібраний відтінок, але і ідеальний профіль, геометрія листів, а також стійкість початкового кольору листів. Нікому не сподобається, якщо покрівля буде вигоряти і покриється непривабливими плямами. Щоб уникнути подібних неприємностей важливо купити металочерепицю гідної якості.

  • По-третє, поява деформації дуже часто призводить до протікання, не кажучи про абсолютну неестетичності подібного. Деформування металу може бути викликано різними механічними факторами, але відбувається це в першу чергу з тими матеріалами, які мають недостатню товщину.

Як бачите, приємного мало, коли виявляється, що покрівля покрита не кращим з покриттів. Завдання домовласника проконтролювати відбір і покупку металочерепиці для покрівлі власного житла, щоб конструкція відповідала очікуванням і радувала своєю бездоганністю. Купуйте тільки у перевірених компаній, щоб уникнути підробок і низької якості товарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?