ТОП-3 помилки у догляді за собою, які допускають чоловіки
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

ТОП-3 помилки у догляді за собою, які допускають чоловіки

На правах реклами

ТОП-3 помилки у догляді за собою, які допускають чоловіки
Джерело:  online.ua

Доглянутий чоловік - це чоловік з чистою шкірою обличчя, акуратною бородою (вусами) або гладко поголений, з сучасної зачіскою, яка йому йде. У догляді за шкірою обличчя важлива кожна дрібниця: і піна для гоління, і навіть наволочки! Читайте далі і дізнаєтеся, на що варто звертати увагу, щоб виглядати відмінно.

Помилка №1: Витискання прищів.

Класична помилка, яку ми всі постійно допускаємо.

Рішення дуже просте: просто не видавлювати прищі. Зовсім. Чому?

  1. Нігті впиваються в шкіру, залишаючи рубці.

  2. Бактерії з шкіри проникають глибше в пори і/або у крихітні відкриті шкірні рани.

  3. Навряд чи комусь вдається по-справжньому очистити забиті або запалені пори. Шкірний жир залишається у волосяному фолікулі після видавлювання - і прищ тут же знову починає рости. Зазвичай навіть гірше, ніж раніше.

Рішення: ретельно очищайте обличчя і дезінфікують прищі і рани.

Помилка № 2: Неправильне харчування.

Часто буває ситуація: ви знаєте, що завтра вранці у вас важлива ділова зустріч, але все одно напередодні ввечері вживаєте алкоголь, з'їдаєте жирну або смажену їжу. А вранці ваше обличчя виглядає не дуже добре.

Якщо ви знаєте сьогодні, що маєте добре виглядати завтра, вам слід уникати алкоголю, тому що він видаляє багато вологи з шкіри, роблячи її блідою і сірою. Фасіфуд та їжа, що містить солі натрію, також шкідливі. На наступний день обличчя стає опухлим, а темні кола під очима стають більш виразними.

Рішення: уникайте вживання алкоголю, кофеїну, солі і цукру напередодні до важливих зустрічей.

Помилка No 3: Брудна подушка.

Неймовірно, але факт: подушки істотно впливають на їх зовнішній вигляд - через деякий час ваша особиста подушка наповнюється шкірним салом, омертвілими клітинами шкіри і бактеріями. Крім того, на ній залишаються виділення кліщів та домашній пил. Дворічна подушка вже на 10 відсотків складається з мертвих кліщів і їх посліду!

Лежачи на подушці, ви набиваєте у свої пори все це!

Рішення: Прати подушку кожні шість тижнів в пральній машині при температурі не менше 60 градусів. Періть наволочку не рідше ніж раз на тиждень, бажано одночасно з іншим постільною білизною. Особливо це актуально для тих, у кого алергія на домашній пил.

Добре виглядати важливо і чоловікам, і жінкам. Не робіть ці помилки і ви відразу помітите, що ваша шкіра обличчя стала чистішою, а зовнішній вигляд покращиться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?