Заправка картриджів у Києві: швидко, якісно та з гарантією
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Заправка картриджів у Києві: швидко, якісно та з гарантією

Заправка картриджів у Києві: швидко, якісно та з гарантією
Джерело:  online.ua

Лазерні принтери спрощують і прискорюють роботу офісів та процес навчання студентів. Однак ця техніка має один значний недолік. Тонер у пристрої закінчується саме тоді, коли менше всього на це сподіваєшся. В цей момент користувачеві вкрай необхідна термінова заправка картриджів у Києві. У таких випадках краще за все звернутися за допомогою до спеціалістів. Сервісний центр «Київ ІТ Сервіс» пропонує професіональне обслуговування оргтехніки за доступними цінами.

Особливості процесу заправлення

Кожен користувач повинен розуміти, що від того, наскільки професійно було проведене розбирання та збирання пристрою, залежить якість друку. Більш того, допущені при заправці тонер-картриджа помилки призводять до швидкого зносу основних вузлів та деталей. Працюючи з пошкодженим витратником, лазерний принтер доволі швидко виходить з ладу. Тому спеціалісти компанії «Київ ІТ Сервіс» приділяють особливу увагу процесу заправлення:

  • спочатку проводять діагностику пристрою;

  • обережно розбирають картридж;

  • ретельно очищають кожну деталь, а також усі відсіки (тонерний та для відходів);

  • заправляють бункер висококласним тонером у відповідній кількості, але не менше потрібної норми;

  • виконують пробний друк для перевірки якості.

З такою професійною заправкою картриджів у Києві друкувальна техніка буде у повній безпеці. Майстри сервісного центру добросовісно пилососять відділ з відходами та тонерний бункер спеціальним пилососом для дрібнодисперсних часточок. Це потрібно для того, аби отримати якомога якісніший друк. На додачу вони старанно очищують лезо дозування, не притискаючи його занадто сильно. У протилежному випадку деформована крайка не буде рівномірно розподіляти тонер, через що під час друкування з’явиться фон.

Заправка картриджів у Києві, і не тільки

Співробітники компанії протягом багатьох років працюють з різними моделями тонерних витратників. Серед них такі розповсюджені марки, як Samsung, Canon, Xerox, HP і Brother. Окрім зарядки картриджів, спеціалісти фірми також проводять:

  • комплексну діагностику БФП;

  • ремонт техніки;

  • заміну основних запчастин.

Досвід та виняткова обізнаність у роботі друкувальних пристроїв дає змогу майстрам максимально влучно й швидко виявляти причини виникнення поломок. Разом з тим їх високий професіоналізм дозволяє усувати несправності за короткий проміжок часу та з найкращим результатом. До того ж вони послуговуються виключно високоякісними інструментами, котрі допомагають правильно встановлювати модулі на свої місця. Всі матеріали та запчастини компанія закуповує лише у перевірених виробників/постачальників. На додачу струмопровідна паста обирається тільки найвищої якості.

Гідний сервіс

Компанія «Київ ІТ Сервіс» пропонує свої послуги за доступними цінами. Стартова вартість заправки картриджа становить 149 грн. Підвищення тарифу обумовлюється конструктивними особливостями зразка, ціною тонера та іншими важливими факторами. Особливою перевагою сервісного центру слугує графік роботи: без вихідних та святкових днів. Так, якщо тонер закінчився саме в ці дні, то майстри готові виконати заправку картриджа одразу ж після виклику. Разом з тим компанія пропонує вигідні умови співпраці:

  1. Виїзд майстра. Послуга безкоштовна, якщо проводиться певний фронт робіт, наприклад зарядка витратника або ремонт.

  2. Оперативність. Співробітник виїжджає на замовлення у той же день протягом декількох годин. Процес заправлення триває від 10 до 20 хвилин. Більш складні моделі обслуговуються довше.

  3. Гарантія. На всі проведені роботи надається гарантія. Таким чином, у випадку виникнення будь-яких несправностей можна без проблем звернутися до сервісного центру за допомогою. До того ж гарантія свідчить про те, що робітники роблять все старанно та на професійному рівні.

  4. Різні види оплати. Сплатити за послугу можна як готівкою, так і карткою. За необхідністю надається кредит.

  5. Акції та бонуси. У сервісному центрі постійно діють системи знижок та акцій. Досить часто запускаються бонусні програми для постійних клієнтів.

Проводячи професійну заправку картриджів у Києві, майстри компанії дбайливо ставляться до майна клієнтів. Вони розуміють, що будь-які пошкодження та деформації негативно впливають на роботу друкувальної техніки. Співробітники «Київ ІТ Сервіс» ретельно контролюють, аби на складі завжди були в наявності в достатній кількості:

  • тонери всіх потрібних кольорів;

  • витратні матеріали;

  • запасні частини для картриджів.

Крім того, компанія займається реалізацією картриджів найрізноманітніших марок, що дозволяє обрати потрібний варіант. Також вона закуповує використані витратники.

Оформити онлайн-замовлення або зв’язатися з робітниками сервісного центру можна за допомогою сайту Київ ІТ Сервіс. Тут також надається можливість замовити ремонт БФП, заміну чіпів або перепрошивання принтеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?