Що включає в себе ремонт балкона під ключ?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Що включає в себе ремонт балкона під ключ?

Що включає в себе ремонт балкона під ключ?
Джерело:  online.ua

Практично у всіх квартирах є балкони. В одних будинках вони мініатюрні, в інших - досить великі. Незалежно від розмірів балкона, його можна облаштувати для комфортного проведення часу. Це місце може стати повноцінним простором для відпочинку вечорами і навіть зустрічей з друзями. Однак велике значення має правильне облаштування. Найкраще звернутися до фахівців, які займаються ремонтом балконів під ключ. У Києві таку послугу надає компанія «Лінія Вікон».

Як виконується ремонт балкона?

Багато людей просто не здогадуються, як багато робіт слід виконати, щоб облаштувати балкон. При комплексному ремонті увага приділяється кожному з аспектів. Важливо створити комфортні умови всередині балкона, уникнути протягів і попадання опадів. Тільки в такому випадку можна отримати приміщення, яке фактично стане ще однією кімнатою.

На початкових стадіях робіт виконується підготовка каркаса, статі і даху. Тут майстри приділяють особливу увагу таким моментам, як:

  • вирівнювання підлоги (додатково можна утеплити його за допомогою технології «тепла підлога»);

  • утеплення даху і забивання щілин, тріщин (це необхідно, щоб уникнути можливих протікань).

Також часто при ремонті балконів проводиться додатковий комплекс робіт по утепленню. Це дозволяє забезпечити комфортну температуру в будь-який час року, незалежно від погодних умов.

Чому важливо засклити балкон і провести оздоблювальні роботи?

Раніше у балконів не було стекол. Однак таке приміщення просто не підходить для цілорічного використання, адже воно страждає від опадів і негативних впливів навколишнього середовища, перепадів температур. Тому зараз при виконанні ремонту обов'язково проводяться роботи зі скління. Для цього вибирають міцні і надійні склопакети. Вони не пропускають повітря, дозволяють досягти ефекту теплоізоляції. При цьому засклені балкони красиво виглядають.

Тільки після комплексного ремонту переходять до оздоблювальних робіт. Цей етап дуже важливий: він дозволяє оформити балкон, домогтися ідеального зовнішнього вигляду. При цьому обробка проводиться як всередині, так і зовні. Кількість оздоблювальних матеріалів, які пропонують сучасні виробники, просто величезна. Популярністю користується така технологія, як обшивка вагонкою. Крім того, можуть використовуватися різні види пластика, гіпсокартон та інші матеріали. У кожного з варіантів є свої переваги. Можна використовувати додаткові матеріали для створення унікального дизайну.

Якщо вас цікавить ремонт балконів в Києві, звертайтеся в компанію «Лінія Вікон». У своїй роботі ми використовуємо якісні матеріали, які прослужать довгі роки і не створять жодних проблем в експлуатації. Ми давно займаємося ремонтом балконів і розбираємося у всіх нюансах. Надаємо повний комплекс послуг. Гарантуємо якість виконання робіт. В нашій команді працюють досвідчені професіонали, які впораються з поставленим завданням у встановлений термін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?