Elizabeth Arden: косметика декоративна і для догляду
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Elizabeth Arden: косметика декоративна і для догляду

Elizabeth Arden: косметика декоративна і для догляду
Джерело:  online.ua

Відомий американський бренд Elizabeth Arden був створений більше 100 років тому. Під цією маркою випускається парфуми і косметика для догляду за шкірою обличчя і тіла.

Коротко про бренд Elizabeth Arden

Сироватки, креми для обличчя і рук, бальзами, лосьйони - бренд Elizabeth Arden випускає різноманітну косметику, яка допомагає людям виглядати гарніше і молодше. Багато хто знає цю торгову марку як виробника парфуму, наприклад, ароматів 5th Avenue і My 5th Avenue.

Бренд широко використовує інноваційні рішення, створюючи косметику, яка по-справжньому дбає про шкіру. В цьому і полягала його філософія від дня заснування і відкриття першого салону в Нью-Йорку.
Зараз під цією торговою маркою випускається широкий спектр продуктів, спрямованих на вирішення різних проблем. Розглянемо деякі види косметичних засобів, пропонованих Elizabeth Arden.

Сироватка Ceramide і нічний крем Flawless Future

Засіб Ceramide рекомендовано жінкам після 40 років. Сироватка використовується як уходовой засіб для шкіри, володіючи хорошими властивостями, що відновлюють. Досягнутий ефект:

  • насичення шкіри вітамінами;

  • розгладження мімічних зморшок;

  • насичення шкірного покриву киснем;

  • усунення складок і «гусячих лапок»;

  • тонизирование верхніх шарів шкіри.

Сироватка має унікальну формулу і входить в сегмент косметики з антивіковим ефектом.

Flawless Future

Ще один засіб з категорії anti-age. Регулярне використання нічного крему допомагає попередити появу зморшок і довше зберігати молодість шкіри. При нанесенні продукт створює захисну плівку, розгладжує складки, пом'якшує, усуває мімічні зморшки, розслабляє і заспокоює.

Гель для обличчя Visible Difference і крем Eight Hour

Гель Visible Difference, виробництва Elizabeth Arden, підходить для різних типів шкіри, володіючи інтенсивним зволожуючим ефектом. Досягнутий ефект:

  • поліпшення зовнішнього вигляду шкірного покриву;

  • усунення почервоніння й сухості;

  • поліпшення еластичності шкіри;

  • попередження перших ознак старіння.

У продукт входить кілька активних компонентів, які допомагають доглядати за шкірою обличчя.

Крем для рук Eight Hour

Косметичний засіб поставляється в зручній упаковці. Крем застосовується для регулярного догляду за шкірою рук, живлячи, зволожуючи і захищаючи від подразнення і сухості. Як заявляє виробник, продукт забезпечує тривалий захист шкірного покриву - до 8 годин після нанесення.

І це лише кілька прикладів засобів по догляду за обличчям і тілом, представлених в лінійках американського бренду Elizabeth Arden.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?