Чому час записуватися на лазерну епіляцію
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Чому час записуватися на лазерну епіляцію

Чому час записуватися на лазерну епіляцію
Джерело:  online.ua

Якщо ви ще не записалися на лазерну епіляцію, то наразі саме час це зробити. Саме осінь - найкращий час, щоб почати курс, і зараз ми розповімо, чому саме так.

Все волосся на тілі людини знаходяться на різних стадіях свого життєвого циклу. Якісь ось-ось випадуть, інші тільки що проклюнулися крізь шкіру, а треті взагалі знаходяться в сплячому режимі і прокинуться лише через деякий час, коли настане їхня черга. Тобто на тілі ми бачимо лише відносно невелику частину реально існуючих у нас волосся.

Лазер може впливати тільки на ті волосся, які вже мають стрижень, сформувалися і були збриті безпосередньо перед процедурою. Лазерна енергія поглинається пігментом меланіном, відбувається процес нагрівання і руйнування волосяного фолікула. Щоб так обробити все волосся на певній зоні, потрібно 8-10 процедур з поступово подовжується проміжком між ними. Після лазерної епіляції не можна засмагати і відчувати вплив прямих сонячних променів. Тобто якщо почати курс процедур восени, якраз до наступного пляжного сезону ваша шкіра вже буде гладкою і шовковистою. І навіть якщо залишиться доробити пару процедур, курс можна буде цілком перервати на літо і продовжити восени. Але шкіра вже буде чистою, на ній можуть спостерігатися лише поодинокі волоски.

У лазерної епіляції є одна дуже велика перевага в порівнянні з електроепіляцією - вона не пошкоджує шкіру, не призводить до формування опіків і ранок.

Також саме лазерна епіляція вимагає мінімальних витрат часу, так як волоски обробляються не окремо, а масово за допомогою спеціальної насадки на лазерному апараті. Досить приділити собі зовсім небагато часу раз на місяць, щоб потім насолоджуватися гладкістю шкіри.

Лазерна епіляція позбавляє від врослого волосся, запальних елементів, які неминуче виникають при використанні бритви, цукрової пасти або воску. Це безпечний, високоефективний сучасний метод позбавлення від волосся на обличчі і тілі, який широко застосовується в усьому світі і дозволений дерматологами. Не втрачайте часу дарма, якщо хочете наступного літа носити відкриті купальники, засмагати в бікіні на пляжі і не згадувати про станків для гоління. Осінь - ідеальний час для будь-яких процедур краси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?