SPC плитка: особливості покриття та переваги
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

SPC плитка: особливості покриття та переваги

SPC плитка: особливості покриття та переваги
Джерело:  online.ua

Роблячи ремонт у своєму будинку або квартирі, багато хто з нас несправедливо обходять стороною сучасні оздоблювальні матеріали, які могли б стати чудовою альтернативою дешевому, але застарілого лінолеуму, екологічно-брудному ламінату або курному паркету.

Що таке SPC?

Такою альтернативою може стати, наприклад. SPC плитка – композитний матеріал, який складається здебільшого з мінеральної основи у вигляді вапняку або карбонату кальцію (з нього складається мармур), які пов'язує первинний полівінілхлорид.

Оздоблювальний матеріал зазвичай складається з трьох шарів - основного шару, шару з малюнком, прозорого захисного шару. Опціонально плитка йде з вбудованою підкладкою для простого і швидкого монтажу.

Не вдаючись в подробиці технологічного процесу, на виході виходить плитка, яка по щільності не поступається граніту, але разом з тим має переваги кварцвініловая плитки.

Зовні плитка може бути будь-який, такий, як захоче дизайнер бренду-виробника. У колекціях SPC плитки, які можна знайти на сайті компанії VINILAM, представлені різноманітні варіанти «під дерево» і «під камінь», не відрізняються від своїх натуральних аналогів.

Переваги матеріалу?

По-перше, це повна екологічна чистота і нешкідливість. У порівнянні з тим же недорогим ламінатом, який може виділяти в повітря небезпечні сполуки, або паркетом, який сильно пилить, SPC плитка здається більш адекватним варіантом. Єдине, що потрібно уточнити - наявність сертифікатів у виробника плитки, бажано європейського зразка.

По-друге, це стабільність. Мова, як про термін служби без змін зовнішнього вигляду і експлуатаційних якостей, так і про геометричній стабільності при зміні температур. SPC плитка є ще і антистатиком, а за європейськими стандартами пожежної безпеки матеріал відносять до класу B1.

Що стосується терміну служби, то завдяки наявності захисного шару, плитка не стирається. Якісні покриття витримують 20-50 тисяч обертів шліфувальної машини (залежить від товщини захисного шару). Значить, плитку можна укладати на підлогу не тільки в житловому приміщенню, а й офісах, де ходить багато людей.
По-третє, це несприйнятливість до вологи. Плитка може довго перебувати в мокрому стані або в приміщеннях з підвищеною вологістю, практично не вбираючи воду і ніяк не змінюючи свою структуру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?