Сережки з діамантами: секрети вибору підходящої прикраси
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Сережки з діамантами: секрети вибору підходящої прикраси

Сережки з діамантами: секрети вибору підходящої прикраси
Джерело:  online.ua

Сережки з діамантами - гідна прикраса і для юної дівчини, і для дорослої жінки. Вони підкреслюють унікальність і демонструють статус своєї власниці. Але щоб це стало можливим, потрібно правильно підібрати таку ювелірну прикрасу.

Про діамант в сережках

В Україні замовити красиві сережки з діамантами можна на сайті Gold.UA. Інтернет-магазин Gold.ua пропонує величезний вибір різноманітних моделей за приємними цінами і з доставкою. Відповідні варіанти можна вибрати самостійно в інтуїтивно зрозумілому каталозі або скористатися безкоштовною допомогою компетентного менеджера.

Оформляючи покупку, слід звернути увагу на інформацію, яка вказана на бирці до діаманту - «2 діам. Кр57 3 / 3А 0,02»:

  • 2 — в оздобленні присутній 2 каменю;

  • Діам. — діамант;

  • Кр57 — «круг», 57 — число граней;

  • 3/3 — клас кольору/клас чистоти;

  • А — якість ограновування;

  • 0,02 — сукупна каратна вага каменів.

Секрети вибору сережок з діамантами

Щоб купити модні сережки з діамантами, які ідеально підійдуть до вашого образу, потрібно взяти до уваги чималу кількість моментів. Така ювелірна прикраса доречна з будь-якого приводу, будь то вихід в ресторан, ділову вечерю, сімейне торжество або інший важливий захід.

Незалежно від того, для яких цілей купуються сережки з діамантами, до їх вибору слід підійти з усією серйозністю. Неодмінно потрібно попросити у продавця сертифікат, що підтверджує якість прикраси. Такий документ дозволить бути впевненими в тому, що ні здійснена підміна на фіаніт або цирконій.

Не варто купувати занадто дешевий виріб. Прикраси з хорошим діамантом мають чималу ціну, яка залежить від декількох факторів:

  • чистота і колір каменю;

  • особливості ограновування;

  • вага.

Якщо є бажання інвестувати в такий товар, як сережки з діамантом, то краще придбати модель з великим кольоровим каменем (наприклад, з помаранчевим, рожевим або жовтим). Це найчистіші камені, які зустрічаються дуже рідко, що пояснює їх високу ціну.

Важливо не помилитися з формою виробу. Тут потрібно взяти до уваги будову мочки. Якщо вона невелика, то масивніші моделі будуть виглядати недбало і навіть смішно. Краще придивитися до пусетів, які також відмінно підходять жінкам з короткою стрижкою. Для великої мочки можна сміливо купувати велику прикрасу. Якщо при цьому особа має круглу форму, то варто звернути увагу на каплевидні і подовжені моделі.

Найбільш стильно виглядають сережки з діамантом чорного кольору. Особливо витончено виглядає модель, виконана у вигляді кільця. Для особливого випадку рекомендується придбати сережки нестандартної форми. Вони можуть бути прикрашені одним великим каменем або кількома дрібними.

Оправа для діаманта може бути будь-якою. Жовте, рожеве і біле золото - найбільш поширені рішення. Такі метали підкреслюють пишність каменю. Для повсякденного використання слід підібрати лаконічний варіант, а для вечірнього або святкового виходу - більш химерну модель. Не варто забувати про особисті уподобання, а також про почуття міри.

Діамант - коштовність бездоганної краси. Неодмінно придбайте сережки з таким каменем, а краще відразу кілька пар. З ними ви будете виглядати чарівно!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?