Як обрати надійний сервіс з ремонту турбін?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як обрати надійний сервіс з ремонту турбін?

Як обрати надійний сервіс з ремонту турбін?
Джерело:  online.ua

Турбокомпресор або, простіше, турбіна, збільшує потужність автомобіля при невеликому об'ємі двигуна. Логічно, що з кожним роком автомобілів з турбокомпресорами більшає, адже власники прагнуть покращити характеристики свого авто.

Зазвичай ресурс турбіни на бензинових двигунах становить 150 тис. км, на дизельних – 250 тис. Далі вже потрібен огляд і ремонт. Проводити його варто у спеціалізованому сервісі, аби бути впевненим у якості послуги.

Експерти Turbosto допоможуть розібратися, які нюанси можуть виникнути при ремонті турбіни.

Турбосто – перша всеукраїнська мережа сервісів з ремонту турбін, яка налічує вже 11 філій у різних містах.
У 2020 р. Турбосто посіло перші місця у рейтингу "Автоекперт" одразу у двох номінаціях – "Найкраще СТО з ремонту турбокомпресорів" та "Відкриття року".

Фахівці компанії підготували основні маркери, на які варто звернути увагу, обираючи автосервіс.

Якість ремонту

Сервісний центр має спеціалізуватися на ремонті турбін та мати відповідне обладнання для їх відновлення.

Наприклад, виробнича база Турбосто включає:

  1. Токарний станок TOS SUI 40a. Потрібен для максимально точного виготовлення деталей турбіни, які найчастіше підлягають заміні.

  2. Високоточний фрезерний станок SCHAUBLIN 53. Використовується для регенерації посадкових місць на холодній та гарячій частині турбіни.

  3. Шліфувальний станок JONES&SHIPMAN. Потрібен для фінішної обробки деталей.

  4. Плоскошліфувальний станок Mikromat SFW 600*200 – відновлює посадкові місця колекторів і гарячих частин турбіни для максимально щільного прилягання.

  5. Стенд CIMAT TURBO TEST для налаштування дизельних і бензинових турбін. Здатен розкрутити вал в турбіні до 300 000 об/хв.

  6. Тестер-програматор Turbo Technics ATP-100. Допомагає адаптувати електронну частину відновленого сервоприводу до турбіни, щоб уникнути втручання в блоки керування двигуном.

В процесі ремонту необхідно використовувати якісні оригінальні комплектуючі та запчастини. Фахівці рекомендують надати перевагу майстерням, які працюють з європейськими виробниками і заводськими китайскими брендами – Jerone, Melett, Powertec Turbo.

Швидкість

Більшість турбінних ремонтують лише зняті турбокомпресори або ж пропонують надіслати вузол поштою. Це не завжди зручно, до того ж неможливо проконтролювати якість ремонту.

Набагато швидший та комфортніший варіант – звернутися в сервіс, який реалізує зняття, діагностику, ремонт та встановлення турбіни в одному місці. У випадку, якщо турбіна не підлягає ремонту, власникові зможуть зразу запропонувати встановлення нового агрегату.

В середньому, усі роботи займуть 1 день. Для порівняння, в Турбосто майстри справляються за 6 годин, а за клієнтом буде закріплений індивідуальний менеджер, який інформуватиме про всі етапи ремонту та відповідатиме на виниклі питання. Далі клієнту надається гарантія на відремонтовану турбіну – 3 роки.

Прозора ціна

Кожен автовласник має знати, за що платить. Тому добре зарекомендовані на ринку автосервіси прораховують усі витрати та надають докладний звіт виконаних робіт, з цінами на кожен вид послуги та кожну замінену деталь.

Фахівці Турбосто рекомендують віддавати перевагу тим сервісам з ремонту турбін, які мають гарну репутацію на ринку. У виборі допоможуть відгуки клієнтів на незалежних інтернет-ресурсах.
Якщо ви не хочете витрачати час на пошук, звертайтеся одразу в Turbosto. Наші спеціалісти проведуть безкоштовну діагностику та за декілька годин відремонтують турбіну, яка прослужить ще не менше 3-5 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?