Кращий подарунок для дівчинки
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Кращий подарунок для дівчинки

Кращий подарунок для дівчинки
Джерело:  online.ua

Ви досі не вирішили, що подарувати своїй доньці, племінниці чи дітям друзів? Дійсно, вибрати подарунок сучасній дитині буває досить складно, особливо якщо це роблять не батьки, які добре знають її смаки. Але є універсальний подарунок, який оцінить будь-яка дівчинка — це гарна лялька.

Ви можете купити ляльку в інтернет-магазині auchan.ua, де представлений широкий асортимент дитячих іграшок за доступними цінами. А зручна система фільтрів дозволяє швидко підібрати саме те, що ви шукаєте. Зручна доставка робить покупку тут швидкою та приємною.

Вибираємо ляльку: у що грають сучасні діти

Перш ніж замовити ляльку, поцікавтеся у дитини чи її батьків, чим вона захоплюється, які казки чи мультфільми любить. Найчастіше з їхньої мотивів вже давно випустили різні ляльки, що полегшить пошук. Також необхідно уточнити, які персонажі улюбленого мультфільму у дівчинки вже є, щоб не купити таку саму іграшку.

Якщо ви зовсім не орієнтуєтеся на користь дитини і немає можливості їх дізнатися, відштовхуйтеся від вікових переваг:

  • до року краще дарувати тварин або персонажів пальчикового театру, які стануть у нагоді в іграх мами/тата та малюка;

  • з 1,5 років дівчаткам стають цікаві пупси, особливо якщо їх можна одягати та роздягати, а в комплекті йдуть аксесуари до них;

  • з 2 років у пріоритеті пупси в цікавих костюмах, на кшталт Baby Born;

  • з 3 років — ляльки-пупси з довгим волоссям, яке можна розчісувати, різновиди «Барбі» та LOL;

  • з 4 років - ігрові набори Enchantimals, ляльки-персонажі з мультфільму "Леді Баг";

  • з 5 років - всі модифікації «Барбі» з аксесуарами та персонажі улюблених мультфільмів;

  • з 6 років - ігрові набори Poopsie Rainbow Girls, LOL, "Барбі" та улюблені персонажі.

Як бачимо, досить легко визначити, що зацікавить дівчаток конкретного віку. Але важливо зважати на захоплення дитини, які допоможуть точніше вибрати подарунок. Адже серії ляльок поєднують десятки персонажів.

Якщо дівчинка мріє стати лікарем, то подаруйте їй барбі-лікаря або LOL-медсестру. Якщо дитина любить поні - виберіть героїню серіалу "Дружба - це диво". Також доповнити покупку можна аксесуарами та ігровими наборами, які роблять захоплюючими ігри.

Вибираючи ляльку, зверніть увагу на якість матеріалів, використаних для виготовлення, та наявність маленьких чи гострих деталей у наборі, якщо іграшка призначена для маленької дитини. Малюкам краще вибирати іграшки, які легко та швидко миються. Це важливо задля гігієни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?