Лайфхакі для тих, хто готується до Чорної п'ятниці
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Лайфхакі для тих, хто готується до Чорної п'ятниці

Лайфхакі для тих, хто готується до Чорної п'ятниці
Джерело:  online.ua

«Чорна п'ятниця», з якої розпочинаються новорічні розпродажі в США та Канаді, досить швидко прижилася у нашій країні. У цей день помітно зростає споживча активність, а магазини та різні маркетплейси пропонують акції, знижки та бонуси широкій аудиторії покупців.

Щоб отримати максимальну вигоду та позитивні емоції від п'ятничного шопінгу, рекомендуємо заздалегідь підготуватися до Чорної п'ятниці 2021 року. Нагадуємо, що цього року вона випадає на 26 листопада.

Підберіть список магазинів

Почнемо з того, що останні роки деякі магазини вважають за краще бойкотувати старт розпродажів, нараховуючи своїм співробітникам зайвий вихідний і приймаючи клієнтів вже після того, як схлине перша хвиля ажіотажу.

Подібна практика в нашій країні поки ще не дуже поширена, але бажано все ж таки визначити список магазинів, в які ви відправитеся в першу чергу. Не завадить наперед дізнатися, чи бере участь обраний продавець в акції і чи працює в «Чорну п'ятницю» взагалі.

Якщо є час та бажання, можете виписати вартість тих товарів, які ви хотіли б купити зі знижкою. Не виключено, що перед розпродажем вони різко подорожчають, а у п'ятницю на них буде формальна знижка.

Список покупок та бюджет

Одним із найважливіших етапів підготовки є попередній аналіз доступного бюджету та складання списку пріоритетних покупок.

Традиційно у США у Чорну п'ятницю купують переважно побутову техніку, особливо телевізори, цифрову електроніку та ювелірні вироби. У нашій країні до цього списку додається ще одяг та взуття. Щоб не розпорошувати увагу на те, що вам не дуже потрібно, рекомендуємо скласти список покупок, які ви плануєте зробити на старті розпродажів.

Зверніть увагу, що після Чорної п'ятниці є ще й Кіберпонеділок, на який заплановано розпродаж та знижки на цифрову техніку в ряді магазинів.

Аналогічна ситуація із бюджетом. Незважаючи на те, що багато товарів можна буде купити зі знижками, не варто брати кредити та позики на шопінг. Відсотки, які ви сплатите за позичені кошти, нівелюють вигоду, яку ви отримаєте від умов розпродажу.

Визначте не критичну суму на покупки та діапазон прийнятної вартості на кожну позицію з вашого пріоритетного списку. Так ви контролюватимете ситуацію в той час, поки інші покупці будуть у паніці замовляти те, що їм не так вже й потрібно. Пам'ятайте, що краще купити в Чорну п'ятницю один потрібний товар за вигідною ціною, ніж десять непотрібних, але дешевих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?