Нова лінійка телефонів від Apple: що нового?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Нова лінійка телефонів від Apple: що нового?

Нова лінійка телефонів від Apple: що нового?
Джерело:  online.ua

Вже довгий час айфони не втрачають своєї популярності. Причин багато, але одна з основних – це їхня надійність. Репутація таких гаджетів непохитна, а функціонал та інноваційність техніки не перестає дивувати. Цієї осені на ринках справжній ажіотаж викликали айфони 13 покоління. Чим же вони такі привабливі? Давайте розберемося докладніше.

Привабливий дизайн

Зовнішній вигляд "яблучних" завжди привертав до себе увагу, вирізнявся унікальністю та плавністю ліній. І цей рік не став винятком – такі ж плавні лінії і витончений дизайн, проте додалися і нові забарвлення. Базова версія тепер доступна в рожевому кольорі, а якщо хочете купити iphone 13 pro max, то є чим вас порадувати – Pro-версії доступні в небесно-блакитному кольорі. Телефон став трохи товстішим – на 1,6 мм, тому що в нього встановлена більш ємна батарея.

Характеристики продуктивності

Гаджети оснащені процесором A15 Bionic – чіп розроблений спеціально для техніки Apple. Він значно прискорює роботу девайса і дозволяє використовувати ресурсовитратні програми, а також грати в топові ігри і не боятися, що телефон не тягне. Також слід виділити такі переваги:

  • збільшився обсяг оперативної пам'яті – тепер 8 Гб;

  • став більший обсяг внутрішнього сховища – від 128 Гб до 1 Тб.

До речі, хоча продуктивність і збільшилася, енергоспоживання поменшало, що теж не може не радувати.

Характеристики камери

Завдяки діагональному розміщенню камери також у телефоні встановлена покращена оптична система, яка збільшує кут огляду камери. Значно покращилася якість фотозйомки у русі. Підвищений вологозахист дозволяє легко робити фотографії під водою.

Але головною новиною все ж таки є поява режиму “кінозйомки”, який піднімає відеозйомку на новий рівень. До речі, у про-версії є можливість знімати відео в режимі макро, так що фанатам робити якісний контент і робити пам'ятні фото та відео, варто придивитися саме до просунутої версії гаджетів.

Хоча на думку багатьох телефон не істотно відрізняється від версії 2020 року, все ж таки відмінності є. Можливо власникам iPhone 12 оновлюватися зараз і не варто, але тим у кого смартфони ранніх поколінь варто придивитися саме до цих моделей. Тим більше, що є можливість вибирати як за бюджетом, так і за функціоналом, адже комусь буде достатньо iPhone 13 mini, а комусь потрібно абсолютно все, що пропонує iPhone 13 Pro Max – вирішувати лише вам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?