Головні тренди у ювелірних кільцях
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Головні тренди у ювелірних кільцях

Головні тренди у ювелірних кільцях
Джерело:  online.ua

Яскраві вбрання та помітні прикраси на піку популярності. Якщо говорити про ювелірні кільця, в моді велика кількість вставок, природні мотиви і дорогі матеріали. Скромні маленькі вироби також залишаються у тренді. Їх комбінують з іншими прикрасами, щоб зробити образ більш виразним.

Основні тенденції у світі ювелірної моди

Хоча золото і вважається неминучим класикою, популярність завоювали вироби зі срібла. Вони радують модниць доступними цінами та різноманітністю моделей. Сріблястий відтінок дорогоцінного металу підходить будь-якому кольоротипу і добре виглядає у повсякденних чи вечірніх образах.

У моді витончені, практичні прикраси із продуманим декором. Поряд із масивними виробами залишається популярним мінімалістичний стиль, що відрізняється використанням елегантних геометричних форм та асиметрії.

Які кільця зараз модні

Стрімко набирають популярності серед молоді моделі з оригінальними формами та нестандартним декором. На піку популярності срібні персні, виконані у вигляді кастетів, кільця з перлами, бірюзою та іншими напівдорогоцінним камінням.

Популярні тренди:

  • розірвані прикраси на палець;

  • масивні моделі, що закривають 2-3 фаланги;

  • химерні форми;

  • комплекти каблучок для різних фаланг;

  • подвійні вироби, скріплені перемичками чи ланцюжками;

  • масивні круглі перстні;

  • моделі-трансформери;

  • фігурки комах, рослин та диких звірів.

Носять такі обручки в комбінації з іншими прикрасами: браслетами, намистами та сережками. Вироби підбирають так, щоб вони поєднувалися за кольором та стилем.

Дорогоцінні камені та самоцвіти

Тренди в одязі та ювелірних прикрасах говорять про одне й те саме — настав час виділятися з натовпу і використовувати в образах яскраві акценти. Здатні привернути увагу красиві каблучки з кольоровим дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням, наприклад, з діамантами, сапфірами, топазами або аметистами.

Мінімалістичний стиль та геометричні форми

Незважаючи на популярність масивних золотих та срібних каблучок, залишаються в моді тонкі мініатюрні вироби. Їх носять кілька штук на одній руці, комбінуючи моделі для різних фаланг. Популярні мінімалістичні варіанти:

  • з лаконічними геометричними вставками;

  • з розсипами каміння;

  • із плетінням.

Поєднуючи кілька моделей на пальцях однієї руки, модницям вдається створити оригінальний образ та підкреслити індивідуальність.

Вставки з перлами — класика поза часом

Білі або кремові намистини в прикрасах різних форм і розмірів не виходять із моди. Популярні вироби, виготовлені у вінтажному стилі. Елегантні обручки носять з маленькими коктейльними сукнями або комбінують із сучасними аксесуарами.

Природні мотиви: квіти та тварини

Цього сезону ювелірна мода нарешті потрапила до романтичних натур. Популярні масивні моделі з розкішними трояндами чи ліліями, а також мініатюрні варіанти з ромашками та іншими польовими кольорами.

Якщо романтика не для вас, придивіться до виробів, виготовлених в анімалістичному стилі. Як вставки на кільця використовують фігурки вовків, котів, павукоподібних, комах, змій і т.д. Виберіть свою тотемну тварину і сміливо купуйте прикрасу.

Купити модні обручки, що відповідають останнім трендам, можна в інтернет-магазині КЮЗ. У каталозі представлені популярні моделі з великими вставками, кулями та фантазійними елементами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?