Київстар щотижня розігрує iPhone: як стати учасником та які шанси на виграш
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Київстар щотижня розігрує iPhone: як стати учасником та які шанси на виграш

Київстар щотижня розігрує iPhone: як стати учасником та які шанси на виграш
Джерело:  online.ua

З 29 листопада у Київстар діє акція з розіграшем подарунків. В її результаті можна виграти або новий iPhone 13, або останній MacBook Pro 2021 року. Переможця конкурсу буде визначено волею долі та рандомайзера, куди завантажать усі списки учасників.

Як стати учасником: правила

Учасником та потенційним переможцем конкурсу може стати будь-який абонент Київстар, який перебуває в Україні. Але для початку потрібно завантажити та встановити додаток «Мій Київстар», якщо його до цього не було. Авторизація проходить досить просто – за номером телефону.

Для участі у розіграші призів потрібно виконати одну з дій (або одразу обидва):

  • поповнити рахунок через додаток на суму не менше ніж 100 грн;

  • підключити спеціальну "Суперсилу".

Усі поповнення абонента через «Мій Київстар» враховуються. Тому що більше поповнень з одного номера під час акції, то більше шансів з'являється забрати приз собі.

При цьому сама акція триватиме до 30 грудня цього року. Наприкінці кожного тижня проводитиметься розіграш одного iPhone 13 серед усіх абонентів, які автоматично потрапили до списку учасників.

«Суперсила» та її можливості

«Суперсила» у Київстарі — це особлива послуга на вибір, яку можна підключити до основного тарифу без доплат. Вона доступна у тарифах нової лінійки. Користуватися нею можна необмежену кількість часу, а можливість змінити виникає через чотири тижні.

Серед популярних "Суперсил":

  • домашній інтернет до 100 Мбіт/с;

  • «Київстар ТВ» із 18000 фільмів;

  • 5 Гб додаткового Інтернету;

  • 100 хвилин на інші мережі та за кордон.

Повний перелік можна знайти у програмі. При цьому "Мій Київстар" для смартфону дозволяє самостійно вирішувати свої питання, а не звертатися до сервісних центрів. Наприклад, зі свого телефону можна контролювати стан рахунку, поповнювати його, відстежити деталізацію дзвінків та отримати бонуси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?