Металопластикові вікна у Києві – реальний шанс утеплити квартиру
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Металопластикові вікна у Києві – реальний шанс утеплити квартиру

Металопластикові вікна у Києві – реальний шанс утеплити квартиру
Джерело:  online.ua

Настає чергова зима, а значить – знову стає актуальним питання дорогих енергоресурсів і не найякіснішого центрального теплопостачання, за якого вдома можливий холод. Виправити цю проблему можна у різний спосіб.

Одне з найпростіших, витончених та ефективних рішень – поставити нові енергоефективні металопластикові вікна. Практика показує, що старі віконні блоки є одним з найслабших місць у теплоізоляції будівлі. Так, через вікно часто може губитися майже вп'ятеро більше тепла, ніж через стінку тієї ж площі.

Джерела тепловтрат через віконний отвір

Причини надмірних втрат тепла криються в різних аспектах. Це може бути неякісне скління, щілини у віконних рамах, негерметичні стулки, неправильно відрегульована фурнітура та багато інших. Нерідко єдине вирішення цих проблем у комплексі – поставити нові пластикові вікна покращеної конфігурації.

Розглянемо докладніше, чому заміна старих віконних блоків на нову систему є доцільною з практичної точки зору:

  • Близько 18% всіх теплових втрат відбувається через надмірно слабку раму. Варто зауважити, що вікно середніх розмірів старого зразка приблизно на третину складається з рам, що призводить до втрати приблизно 12% теплової енергії від загальних втрат. Профіль, який мають нові вікна пластикові, скорочує ці втрати до рівня значно нижчого за 10%.

  • Понад 40% теплової енергії втрачається через скління або старі зношені або просто слабкі склопакети. Нові пакети, виконані з урахуванням передових стандартів теплозбереження, дозволяють скоротити витік тепла приблизно на 30-40%.

  • Приблизно 4% загального тепла втрачається через крайову зону скла. У нових вікнах це значення значно знижено за рахунок теплої кромки.

  • Десь 23% тепла йде через монтажні шви, виконані за старими технологічними стандартами. Відповідно до стандартів, за якими працюють монтажні бригади нашої компанії, втрати втрати знижуються до рівня в 5%.

Фактично, якщо ви наважитеся поставити хороші вікна пластикові, то ця інвестиція окупиться всього за кілька років. Головне, щоб ви вибрали модель зі старанно продуманою конфігурацією з енергоефективних елементів.

Які пластикові вікна варто обрати?

Компанія «Лінія вікон» пропонує нові віконні системи з високим рівнем тепло- та шумоізоляції. У продажу представлені вікна на основі профільних систем провідних світових та вітчизняних брендів: REHAU, SALAMANDER, OPEN TECK та WDS. Збірні конструкції укомплектовуються перевіреною та надійною фурнітурою, а також склопакетами саме з таким набором параметрів, що вам потрібні.

Всю необхідну інформацію про те: які вікна вам варто підібрати для свого житла з найкращим співвідношенням ціни та ефективності, а також як скористатися знижками та акційними пропозиціями – ви зможете отримати під час консультації з одним із фахівців «Лінії вікон». У будинку може бути тепло, то навіщо ж відкладати таке важливе рішення?

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?