iPhone 13 Pro: чим тішить новинка
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

iPhone 13 Pro: чим тішить новинка

iPhone 13 Pro: чим тішить новинка
Джерело:  online.ua

Вперше береш Apple iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue в руки і відразу усвідомлюєш, що перед тобою зовсім інший смартфон. Хоча ще на нещодавній презентації все здавалося інакше. У цьому огляді фахівці інтернет-магазину Стилус діляться роздумами про новинку та перші враження від експлуатації.

Свіже блакитне забарвлення

Цього року відтінок флагмана виявився надто спокійним. Раніше насичені сині та зелені корпуси виглядали більш зухвало. Тепер дизайнери компанії наголосили на елегантності. Небесно-блакитний колір гаджета виглядає дуже м'яким, а під слабким зовнішнім освітленням здається сіруватим. Але все одно сподобається всім, кому набридли заїжджені забарвлення.

Крутий кінорежим

У iPhone 13 Pro виріс як діаметр лінз, так і розмір самого модуля фотосенсорів. Якщо в 11 серії фактурний блок камер викликав роздратування, то тепер це звична справа. Що стосується безпосередньо зйомки, то перші враження тут більш ніж позитивні. Об'єктиви гаджета навчилися записувати ролики з кінематографічним фокусом. Користувач може тонко налаштувати глибину різкості.

У міру зйомки фокус автоматично переміщується на задній або передній план у потрібні моменти. Картинка записується надзвичайно плавно і м'яко, а точки фокусування на окремих об'єктах можна легко змінювати під час постобробки готового ролика.

Урізаний екранний чубчик

Зменшення площі вирізу дисплея на 20% відразу ж впадає у вічі. Але рядовий користувач може навіть не помітити такого нововведення. Коли вперше вмикаєш смартфон, бачиш традиційний виступ на законному місці, а згодом просто перестаєш на ньому концентруватися. Тому сприйняття цього моменту як апгрейд є справою суто суб'єктивною.

Чудовий дисплей

Зростання яскравості екрану до 1200 ніт по-справжньому викликає повагу. Навіть палючі сонячні промені не змушують жмуритися під час перегляду контенту. Сильне піксельне світло просто перебиває будь-які відблиски, за що розробнику варто сказати велике спасибі.

Окрема розмова — частотна розгортка, що підросла до 120 Гц. Тепер скролінг стрічки в інстаграмі відбувається мегаплавно, а в іграх та мультимедіа не побачиш жодних візуальних шумів. Ці оновлення цілком відповідають духові часу.

Чи варто переходити на iPhone 13 Pro

Якщо ви користуєтеся торішнім флагманом версії Про, навряд чи є великий сенс купувати новий девайс. Власники базових iPhone 12 обов'язково побачать різницю. Особливо помітним буде збільшення швидкості роботи, а також розширення режимів зйомки, зростання загальної якості дисплея і автономності.

Щоб вигідно замовити iPhone 13 Pro, зайдіть на сайт онлайн-сервісу Stylus.ua. Тут на вас чекає розширений асортимент портативної електроніки, приємні акційні знижки, зручні способи оплати та хороша економія. Менеджери магазину проконсультують за вибір девайсів, а також організують швидку доставку товару у будь-яку точку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?