5 причин, чому українці купують позашляховики
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

5 причин, чому українці купують позашляховики

5 причин, чому українці купують позашляховики
Джерело:  online.ua

Нині позашляховики на українських дорогах – звичайне явище. Вони поступово витісняють хетчбеки та універсали з ролі сімейних автомобілів.

Серед представників класу є компактні авто як Fiat Panda, довжиною всього 3408 мм, і габаритні моделі типу volvo xc60 з довжиною кузова 4688 мм й масою в деяких комплектаціях понад дві тонни.
Чому популярність автомобілів офроуд за останні роки різко зросла? Представники компанії “Вікінг Моторз”, першого офіційного дилера Volvo в Україні, назвали 5 причин.

Прохідність

Основним критерієм вибору позашляхового автомобіля залишається прохідність. Для тих, хто часто вибирається за місто, важливим є повний привід та високий кліренс. Таке комбо знижує ризик пробуксовування й застрягання на дорозі, в полі.

А високий дорожній просвіт гарантує, що автомобіль не чіплятиметься днищем за нерівність дороги, каміння, високу траву.

Місткість

Важливий критерій габаритного автомобіля. У його багажнику достатньо місця й без потреби складати задні сидіння, як це доводиться робити у кросовері або седані. Більш того, позашляховики витримують велике навантаження, так що можна перевозити не тільки об'ємний, але й важкий багаж.

Щоб використовувати місця для транспортування по максимуму, власники автомобілів встановлюють автобокс або велосипеди на рейлінги на даху.

Просторий салон оцінять великі родини з дітьми, адже в ньому можуть комфортно пересуватися до 7 осіб. Тут вистачить місця для встановлення автокрісла та посадки пасажирів високого зросту, які точно не скаржитимуться на тісноту.

Безпека

Не дивно, що позашляховики вважаються найбезпечнішими на дорозі та отримують високі оцінки на краш-тестах. Ви подивіться розмір кузова!

Але офроуд машина не тільки надійніша у разі ДТП, вона допомагає його уникнути. Зокрема, автомобілі Volvo постачаються з допоміжними системами, що попереджають драйвера про небезпеку. Це датчики паркування, системи моніторингу “сліпих” зон та запобігання зіткненню, камера кругового огляду на 360°.

Розумна витратність палива

Однією з причин, чому покупці раніше все ж таки не наважувалися на купівлю джипа, була велика витратність палива. Але автоконцерни давно виправили цей недолік, оснастивши автомобілі гібридними й навіть електромоторами.

Водночас вдалося вирішити питання екології, знизивши кількість викидів CO2 в атмосферу.

Можливості буксирування

Джипи - одні з найкращих транспортних засобів для буксирування. Влітку на дорогах можна побачити позашляховики із вантажними причепами, човнами, скутерами на буксирі.

Крім ваги автомобіля, джип оснащений потужним двигуном з великим тяговим зусиллям. Але перш ніж кріпити причіп до фаркопа, перевірте вагу, дозволену для буксирування таким автомобілем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?