Street style образи на весну 2022 – підбираємо взуття та аксесуари до модних луків
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Street style образи на весну 2022 – підбираємо взуття та аксесуари до модних луків

Street style образи на весну 2022 – підбираємо взуття та аксесуари до модних луків
Джерело:  online.ua

Кожен сезон певні речі викликають такий ажіотаж, що вони мають попит ще до того, як моделі залишають подіум. І, звичайно ж, на той час, коли настане наступний Тиждень моди, їх носять знавці вуличного стилю, коли позують для фотографій перед показами. Пропонуємо список маст-хевів, які, за прогнозами стилістів, fashionistas носитимуть наступної весни.

На вулиці все ще може бути прохолодно, але весна 2022 року не за горами, і аналіз нашого гардеробу щодо впровадження в нього нових трендів вуличного стилю – відмінний спосіб підготуватися до теплих днів. Далі ми зосередимося не на одязі, а на важливих деталях, які формують образ: взуття, сумки, аксесуари, прикраси.

Здійснити трендові покупки рекомендуємо в мережі мультибрендових магазинів "Міратон". Комфортний шопінг у online-store Miraton вам гарантовано, адже тут:

  • Представлені лише оригінальні брендові товари із гарантією якості.

  • В наявності широкий асортимент варіантів сумок та взуття в різних стилях.

  • Приємні ціни, а також численні акції, знижки, розпродаж, вигідні пропозиції.

  • Оперативна доставка та відправка в день формування замовлення.

  • Можливість оформити розстрочку та отримати кешбек 5% бонусами.

Ось деякі з тенденцій вуличного стилю весни 2022, про які варто подбати до зміни сезонів.

Білі кросівки

Лаконічні білі кеди або кросівки давно стали базовими для формування образів у будь-яких стилях і продовжують такими залишатися. Щоб урізноманітнити гардероб, можна додати дизайн у райдужну смужку, що поєднує в собі привабливість та мінімалізм.

Великі сережки

Сережки – помітна прикраса, що не вимагає супроводу. Такий самодостатній аксесуар привертає увагу до образу і додає йому потрібного настрою. Переважна форма – кругла, вибір матеріалів безмежний – від класичного золота до яскравого бюджетного пластику.

Рюкзаки з монограмами

Зручні аксесуари з монограмою вже були помічені на знаменитостях і моделях, і ми очікуємо на бум популярності рюкзаків з таким стильним принтом на вулицях міст вже цієї весни.

Кольорові мюлі

Жіночі туфлі без задника цукеркових відтінків стануть справжнім хітом серед модниць.

Сумки із декором

Наступний сезон обіцяє бути барвистим завдяки яскравим сумкам, щедро прикрашеним декором у вигляді квітів, намистин, стрічок, каміння та страз.

Сонцезахисні окуляри з великою оправою

Футуристичні поляризовані сонцезахисні окуляри виглядають як щось середнє між лижними окулярами та BluBlocker та зможуть миттєво зробити будь-який аутфіт максимально сучасним.

Зелені туфлі

Від Парижа до Мілана та Копенгагена – зелене взуття з'являлося кожного тижня моди весна-літо 2022 року. І не має значення, в яких тонах побудований основний лук – зелені туфлі відтепер можна носити практично з чим завгодно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?