Умебльовуємо кухню з комфортом
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Умебльовуємо кухню з комфортом

Умебльовуємо кухню з комфортом
Джерело:  online.ua

Комфорт і затишок в кухні не в останню чергу залежать від оформлення обідньої зони – правильно вибраного стола та крісел до нього. Які меблі краще вибрати для кухні та яким критеріям повинні відповідати крісла, щоб бути зручними, практичними та органічно доповнювати інтер’єр?

Різновиди кухонних крісел: що вибрати?

Вибрати хороші крісла на кухню не так легко, як може здаватися. Перш за все слід визначитися з видом кухонних стільців, а вони бувають:

  • традиційні – сидіння на висоті 40-45 см від підлоги, мають спинку висотою хоча б 30 см, використовуються зазвичай в парі з обіднім столом;

  • табуретки – стільці без спинки, займають мало місця, тому згодяться для малогабаритної кухні;

  • барні крісла – від класичних відрізняються вищим сидінням (на висоті 60-80 см), використовуються з барними стійками;

  • напівкрісла – зазвичай мають низькі підлокітники, часто обшиті текстилем чи шкірою, мають гарний вигляд у просторому приміщенні з окремим столовим сегментом.

Купити будь-який із різновидів кухонних стільців сьогодні не проблема. На OLX такі крісла є в різних дизайнерських варіантах, в бюджетному та преміальному сегментах.

На що ще варто звернути увагу, вибираючи стільці в кухню?

Щоб кухонні крісла були зручними та гармонічно вписалися в оформлення приміщення, також варто звернути увагу на такі критерії:

  • матеріал – в класичних кухнях гарно виглядають дерев’яні моделі, в сучасних – металічні та пластикові;

  • тип конструкції – для традиційної обідньої зони варто купити стаціонарні стільці, а якщо кухня маленька і важливо зекономити площу, то краще віддати перевагу складним;

  • вид сидіння – крісла з м’якими сидіннями найбільш комфортні, проте зазвичай коштують дорожче; жорсткі моделі, наприклад, віденські, мають свій шарм, проте не для всіх такі стільці зручні, хоча їх завжди можна доповнити знімними подушками.

А яким кухонним кріслам віддаєте перевагу ви? Вже визначилися з моделлю? Якщо ні, то варто заглянути на сервіс OLX, де є величезна кількість стільців в різних дизайнах та стилях. Хтозна, можливо, з-поміж цих пропозицій вам вдасться відшукати модель, яка ідеально впишеться в інтер’єр вашої кухні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?