Найкращі дата-кабелі для iPhone
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Найкращі дата-кабелі для iPhone

Найкращі дата-кабелі для iPhone
Джерело:  online.ua

Якщо ви думаєте, що в сучасному світі кабелі відійдуть на другий план, то хочемо вас запевнити, що такого не станеться. Вони потрібні завжди: для підзарядки телефону, швидкої передачі даних або ще для тисячі випадків, коли ніякі бездротові технології не зможуть впоратися.

Звичайно такі шнури не довговічні, адже постійно зазнають зовнішніх впливів. А за рахунок своєї компактності вони легко губляться або десь залишаються. Тоді ви починаєте шукати альтернативу, а може навіть краще, адже компанії виробники не стоять на місці і постійно вдосконалюють свої продукти.

Шукаєте кабель для iPhone Lightning і тут постає проблема довжини, кольору, функції, матеріалу, з чого зроблений у середині та як довго зможе працювати штекер не ламаючись. І як тут вибрати? Ми підібрали кілька варіантів, які користуються популярністю серед користувачів. Це якісні дата-кабелі для продукту компанії Apple та кілька варіантів для товарів Samsung.

Anker Powerline+ (A8122HA1) USB-A/Lightning 1.8m (Space Grey)

Простий кабель для того, щоб поповнювати заряд і синхронізувати сумісні пристрої від Anke довжиною майже 2 метри з USB-A і Lightning. Такий аксесуар може давати зарядку мобільним девайсам від СЗУ, АЗУ. Максимальна швидкість з якою здійснюється передача даних становить 480 Мбіт/с.

Кабель для iPod, iPhone, iPad Belkin Boost Charge USB-A/Lightning 1m

Шнур з виходами USB тип A і Lightning служить для того, щоб конектити із системою iOS з комп'ютером. Перевагою є те, що у вас відкривається можливість ще й підзарядити девайс. Для цього варто лише приєднати конектор USB до СЗУ, АЗУ або ноутбука. Кабель для iPhone Lightning сертифікований MFi та відповідає всім стандартам Apple. Але довжина такого шнура становить 1 метр, будьте готові до цього.

Кабель-перехідник Satechi ST-TCL10M USB-C/Lightning 25cm

Не одними довгими кабелями. Хочемо представити вам якісний та стильний кабель із функціями для підключення USB-C та Lightning. Такий аксесуар лише 25 см, але це не заважає йому виконувати закладені функції, а обплетення з нейлону продовжити термін служби. Він маленький, тому легко поміститися в будь-яку сумку чи навіть кишеню. Найкраще рішення для того, щоб підключати телефон до повербанку.

Кабель Anker PowerLine II (A8462H91) USB-A/USB-C 0.9m (Red)

Не могли ми обійти стороною кабель із якісних матеріалів для Samsung, який виконує функції синхронізації та заряджання. Функції не відрізняються від інших аксесуарів: з'єднання різних девайсів, які мають інтерфейс USB Type A і USB Type C. Не бійтеся, що шнур пошкодиться, тому що він пройшов випробування і може витримати до 30 000 вигинів, а якісні матеріали не дадуть закручуватися вузлам на кабелі .

Кабель Native Union Belt (BELT-ULC-ROS-NP) USB-A to USB-C/MicroUSB/Lightning 2m (Rose)

Багатофункціональний кабель з роз'ємами USB-A, USB-C, Micro-USB та Lightning. Його довжина складає 2 метри. Виконує функції синхронізації. Має MFI і відповідає всім правилам, які вимагаються від компанії розробника. Завдяки шкіряному клямці вам не потрібно скручувати аксесуар, його можна легко скласти, щоб зайвий раз не шкодити аксесуару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?