Наскільки реально взяти б/в авто в кредит
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Наскільки реально взяти б/в авто в кредит

Наскільки реально взяти б/в авто в кредит
Джерело:  online.ua

Якщо вас цікавить це питання, то, напевно, найближчим часом ви плануєте покупку транспортного засобу. Складна ситуація, яка досі у всьому світі через пандемію коронавірусу, сильно позначилася на ринку б/в машин. Заводи на якийсь час зупинилися, та й після закінчення карантину не повністю відновили свою роботу. Нових машин у продажу поменшало, відповідно, злетіли ціни на ринку вживаних авто. Це цілком логічна закономірність.

На жаль, за прогнозами фінансових експертів у найближчі 2-3 роки мало що зміниться, тому багато людей стали цікавитися покупкою машини в кредит. Враховуючи зростання темпу інфляції, відкладати гроші зараз немає сенсу. Ваш кредит окупиться за пару років, тому що протягом цього часу машини ще більше подорожчають. Але наскільки реально взяти б/в авто в кредит? Спробуймо розібратися, які варіанти зараз представлені на ринку.

Сервіс покупки в лізинг вживаних авто

Якщо ви шукаєте де оформити кредит, автомобіль від ХапайАВТО стане оптимальним вибором у співвідношенні ціна/якість. Головна перевага цієї компанії полягає у великій клієнтській базі. Тут дуже великий вибір б/в авто в різній ціновій категорії, так що ви 100% зможете підібрати щось під свій бюджет.

Придбати автомобіль ви можете, маючи на руках лише 25% від його підсумкової ціни. Вражає, правда? Не треба роками збирати, відкладати гроші та обмежувати себе у всьому. Купувати машину у розстрочку з рук вигідніше, ніж брати в банку автокредит. Унікальний підхід компанії "ХапайАВТО" дозволить вам сісти за кермо вже сьогодні, а виплачувати вартість машини поступово, вносячи щомісячний платіж протягом обумовленого періоду часу.

Ви можете бути впевнені у технічній справності авто

Купуючи машину на вторинному ринку, багато людей бояться помилитися і вплутатися в угоду з несумлінним продавцем. На жаль, це найчастіша практика. Машини готують до продажу, усуваючи поверхневі проблеми та маскуючи все те, що може вплинути на середньоринкову вартість.

Коли ви звертаєтесь до компанії "ХапайАВТО", про це можна не турбуватися. Тут вам запропонують простий та доступний спосіб покупки автомобіля у розстрочку через лізинг. Не потрібно самостійно шукати авто, перевіряти його технічний стан, спілкуватися із продавцем тощо. Усі деталі угоди спеціалісти компанії "ХапайАВТО" беруть на себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?