Мотоцикли Lifan – оптимальне поєднання якості та доступності
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Мотоцикли Lifan – оптимальне поєднання якості та доступності

Мотоцикли Lifan – оптимальне поєднання якості та доступності
Джерело:  online.ua

Ринок мотоциклів просто переповнений моделями від різних виробників. У продажу можна знайти як елітні агрегати від легендарних виробників (Harley-Davidson, Honda, Suzuki), так і гідні альтернативи від китайських брендів. Останні стали особливо популярними серед сучасних покупців, оскільки такі мотоцикли поєднують у собі потужні характеристики та доступну ціну.

Яскравим представником такої категорії є моделі від виробника Lifan. Вони показують чудові результати на всіляких покриттях, а також мають стильний дизайн. Пропонуємо дізнатися про них докладніше.

У чому полягає основна відмінність Lifan?

Мотоцикли представленого бренду вже встигли зарекомендувати себе на міжнародній оренді. Завдяки відмінним показникам продукція завоювала довіру покупців у всіх куточках світу. Мотоцикли представлені більше ніж у 130 країнах. Більшість клієнтів вибирають китайські мотоцикли через оптимальне співвідношення якості та ціни.

Особливо це стосується мотоциклістів-початківців, які не поспішають витрачати величезні гроші на дорогі моделі від легендарних брендів. Але ідеальне співвідношення зазначених показників – це не єдина особливість агрегатів Lifan. Вони мають ряд інших характеристик:

  • Стильне виконання та оригінальний дизайн;

  • Тривалий термін експлуатації;

  • Щодо недороге обслуговування;

  • Використання інноваційних розробок та високотехнологічних матеріалів;

  • Невеликий об'єм двигунів (більшість моделей мають об'єм двигуна до 250 см3);

  • Оптимальна вага (до 150 кг);

  • Відносна невелика витрата палива (не більше 3 л на 100 км).

Додатковою характеристикою є велика різноманітність моделей. В асортименті представлені агрегати різних класів та різної потужності. Більшість з них має двигун невеликої потужності (близько 250 см3). Але, є також потужніші і швидкісні агрегати з двигуном об'ємом близько 400 см3. Яскравим представником є Lifan LF400.

Які класи мотоциклів пропонує бренд Lifan?

Покупці, які хочуть оцінити чудові характеристики азіатських мотоциклів, можуть вибрати потрібний варіант з декількох категорій. Lifan постачає на ринок наступні агрегати:

  • Круїзери. Це конструкції, які відрізняються низьким кермом та низьким сидінням. Крім цього, вони мають додаткові фари та великі крила.

  • Класика. У цю категорію входять універсальні мотоцикли, що володіють круглими фарами та прямою посадкою;

  • Спортбайки. Агрегати мають особливу спортивну підвіску, яка забезпечує комфортні поїздки твердою поверхнею.

  • Чоппери. Моделі такого типу можна дізнатися по передній вилці, подовженій рамі та високому керму. Крім цього, у чопперах V-подібний двигун.

  • Ендуро. Мотоцикли, які підходять для поїздок бездоріжжям.

Крім того, у продажу можна знайти інші класи. Широкий асортимент дозволяє кожному водієві підібрати для себе оптимальне рішення. Тут знайдеться ідеальний варіант як для новачків, так і для професійних водіїв. Lifan пропонує потужні агрегати для любителів швидкості та особливі моделі для тих, хто хоче кататися містом та бездоріжжям.

Купити мотоцикл Lifan сьогодні є досить просто. Для цього достатньо завітати до спеціалізованого магазину мототехніки. У процесі вибору варто орієнтуватися на характеристики, стиль їзди та бюджет. У разі виникнення труднощів можна звернутися за консультацією до досвідчених консультантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?